ABE WIE TYPI LI STE?

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

ABE WIE TYPI LI STE?

Мнениеот MAN6 » Пон Дек 01, 2003 12:03 am

AZ SAMO PITAM!
SHTOTO ILI AZ SYM MEGA HIPER ULTRA ZADRYSTEN (BANICA) I NE MOGA DA WI WLEZNA W POLOJENIETO (NA PONE 60% OT HORATA TUK) ILI WIE STE... KAKTO PISHE W ZAGLAWIETO:)

ABE A AZ TYP LI SYM?

ABE A KOI KAKWO KOLELO KARA I KAKWI POSTIJENIQ IMA?

A KOI KAKWI LEPENKI IMA PO KOELOTO SI?

ABE KOI S KAKWO MOJE ILI ISKA DA SE POHWALI?

ARE BE MOLQ WI PISHETE...!!

TIQ POSLEDNITE NESHTA - SERIOZNO.. :) NAISTINA (SIGURA) :) !!!

AAAAA DA BE MADURA 4EVER- HASE SUH
ISKATE LI DA SI NAPRAWIM LEPENKI- PO-DOBRE MAVIK, OTKOLKOTO BEZ NIPLI...
MOJE DAJE DA SI NAPRAWIM OTBOR ZA GOLEMITE SASTEZANIQ
PYRWI TEAM- *****
WTORI- ****
TRETI- ***
CHETWYRTI- **
PETI- *

ARE BE ARE BE MOLQ WI...

LIUBO, MOLQ TE NE MI TRII POSTINGA (NE E CHAK TOLKOWA PROSTASHKI, A I SOWEN TOWA NE SYM OBIJDAL! "PLS" (MOLQ TE) :) )

Are pishete, molq wi!!!
xund
Аватар
MAN6

Рейтинг: 2000

Мнениеот uha_rampage » Пон Дек 01, 2003 12:07 am

:)[:p]:)buahahahahhahahahah :D[:p]

[size=200]mtb-bg.com stars - team[/size]

:)[:p]:)buahahahahhahahahah :D[:p]

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Drujba-2 County - кварталът на богатите :)
Аватар
uha_rampage

Рейтинг: 1700

Мнениеот tuba » Пон Дек 01, 2003 11:32 am

abe pich tri pyti ti
cheta posta i nishtochko
ne rabiram znachi
ili az ili ti
sme adski typi ama ako si
taka dobyr da obqsnish kavo
imash predvitd tazi dilema shte e
razreshena za vinagi
tuba

Мнениеот MAN6 » Пон Дек 01, 2003 11:38 am

EMI TAKA KATO GLEDAM- MAI TI...

EBASI TUBATA! S KWO SI PYLNA(PYLEN), BE, TUBA?!?!

;)

"...Nqmam nishto lichno az, nqmam nishto lichno! Grozna duma "Pederas(T)"- hich ne e prilichno!..."

:xx(:
SUPDDIIIDRRIDSHSHSHSHSHHHHHHHHH
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот did » Пон Дек 01, 2003 12:23 pm

[quote="MAN6"]

EMI TAKA KATO GLEDAM- MAI TI...

EBASI TUBATA! S KWO SI PYLNA(PYLEN), BE, TUBA?!?!

;)

"...Nqmam nishto lichno az, nqmam nishto lichno! Grozna duma "Pederas(T)"- hich ne e prilichno!..."

:xx(:
SUPDDIIIDRRIDSHSHSHSHSHHHHHHHHH
[/quote]

Мдаа, тука останахме само тъпите. А под мъдрото ти модераторство в ДИР-а сега ври и кипи интелектуална дискусия, та чак сървъра ви се препълни.

Admin, бързо трий цялата тема. Тук няма нито зрънце полезна информация, добронамереност или дори елементарна култура на общуване.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот MOD » Пон Дек 01, 2003 2:45 pm

Ve4e e vreme mai za gumata ...
Admin, tozi post e za iztrivane otvsyakade, ne ostavyai takiva bezumstva bez otgovor :(!:

"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD

Рейтинг: 1715

Мнениеот kibikoff » Пон Дек 01, 2003 4:28 pm

абе МАНШОН ...
разсмърдя форума в ДИР-а ,
сега и тук ли искаш да се "изпуснеш" ????
аман вече от теб ...

писна ми от капути!!!!!
kibikoff

Мнениеот tuba » Пон Дек 01, 2003 4:59 pm

aha e mai imashe predlojeniq
kak se otgovarq na takiva postove
:D:D:D:D:D
tuba

Мнениеот Waldemar » Пон Дек 01, 2003 5:03 pm

Abe ma vsichki li ste tolkoz spekani be? Kvo mu e na MAN@ - a, kvo loso ima v malko idiotizum. Daj pa da se zatvorim samodovolno v sobstvenite si sivi i bezlichni misli. Vsichki ste cheli pone vednyz negovite postove, taka che za kvo se surdite, toj naistina ne e obidil nikoj, prosto taka si govori. :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

100% Bill Gates Free
100% Bill Gates Free
Аватар
Waldemar

Рейтинг: 1489

Мнениеот slender » Пон Дек 01, 2003 6:10 pm

Interesno zashto na nqkoi hora ne im haresva che ima lichnosti kato Manshona. Hubavo e da ima i hora, koito ne se vzemat tolkova naseriozno, i postovete im na men mi haresva da gi cheta :). V protiven sluchai stava skuka.
slender

Рейтинг: 1200

Мнениеот TOYAGA » Пон Дек 01, 2003 6:44 pm

Нема да се пУашите бре! MAN6-онът просто е забавен – и за другите, и за себе си...:D:D:D

Get mad, then get over it.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот MAN6 » Пон Дек 01, 2003 10:06 pm

[quote="kibikoff"]

абе МАНШОН ...
аман вече от теб ...

писна ми от капути!!!!!
[/quote]

gUei sa, piTch, problemyt w dir-a e che nqma koi da otwori wratata kato se izpusna, zashtoto tam nqma wAzpitani hora katU tIEb, batsieeee

az samo ne razbrah sh'o si se zel tolkoz na seriozno i spichash..

administartoreeeeeeeeeeee byrzo slagai gumata i ni pochwai.... ama ne otzad, shtoto manshona she se izpusne... tryyyyyytzzsssss... auuuu mai sa UPUSNAH... ari!
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот HellRaider » Пон Дек 01, 2003 10:11 pm

[quote="MAN6"]

[quote="kibikoff"]

абе МАНШОН ...
аман вече от теб ...

писна ми от капути!!!!!
[/quote]

gUei sa, piTch, problemyt w dir-a e che nqma koi da otwori wratata kato se izpusna, zashtoto tam nqma wAzpitani hora katU tIEb, batsieeee

az samo ne razbrah sh'o si se zel tolkoz na seriozno i spichash..

administartoreeeeeeeeeeee byrzo slagai gumata i ni pochwai.... ama ne otzad, shtoto manshona she se izpusne... tryyyyyytzzsssss... auuuu mai sa UPUSNAH... ari!
[/quote]

ee zapu6i malko s goelmiq pryst dupeto de aide aide sa molim ti se :xx(:

Dum Spiro Spero
Samo slabite se stremqt kym porqdyk. Silnite vladeqt haosa
Вчера е история.
Утре е мистерия.
Днес е подарък.
HellRaider

Мнениеот MAN6 » Пон Дек 01, 2003 10:46 pm

[quote]

ee zapu6i malko s goelmiq pryst dupeto de aide aide sa molim ti se :xx(:

Dum Spiro Spero
Samo slabite se stremqt kym porqdyk. Silnite vladeqt haosa
[/quote]

I LOWEC SYM I RIBAR SYM
I W GASHTITE SI **** SYM :)

ABE KEFAT LI WI KOMANDITE NA SRAM????
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот TOYAGA » Пон Дек 01, 2003 10:56 pm

Кои - trigger или grip shift?

Аватар
TOYAGA

Мнениеот MAN6 » Пон Дек 01, 2003 11:03 pm

[quote="TOYAGA"]

[/quote]

prosto se chudeh kakwo da napisha :)

inache e qsno che "trigger" shifterite im za nishto ne stawat... :)

qj toqjkata :) (ne se wryzwai):X Ай ЛОВ Ю!!! hahahaaaaa
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот TOYAGA » Пон Дек 01, 2003 11:11 pm

Кво пиеш?

Аватар
TOYAGA

Мнениеот C_Mo » Пон Дек 01, 2003 11:55 pm

[quote="MAN6"]

[quote="TOYAGA"]

[/quote]

[/quote]

Нещо грешиш тук ;) Новите "trigger" са добри.

...fucker...
Аватар
C_Mo

Мнениеот Admin » Вто Дек 02, 2003 12:07 am

Е какво да трия, като този път наистина не виждам някого да е обидил. Може би защото не мога да схвана смисъла на написаното, пък може и да няма такъв...:D
Като е рекъл да се изкаже добре, ама наистина вие защо му се връзвате :?:
Може и аз да съм тъп и да не разбирам какво е искал да каже, знам ли...

Животът е кратък, карай бързо!
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот MAN6 » Вто Дек 02, 2003 12:17 am

[quote="xtr"]

[quote="MAN6"]

[quote="TOYAGA"]

[/quote]

[/quote]

Нещо грешиш тук ;) Новите "trigger" са добри.

...fucker...

[/quote]

ako se "uprawlqwat" ot konfiguraciq na 3 prysta s preobladawasht sreden :) moje i da sa ok... :):):):):))))))

a kakwo shte kajete za nowiq SLIM SHADY [:p]
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот MAN6 » Вто Дек 02, 2003 12:19 am

[quote="TOYAGA"]

Кво пиеш?

[/quote]

emi az ot odawna ne sym si pil lekarstwata- ne si li lichi :)

inache moje da pocherpish a absent :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот MAN6 » Вто Дек 02, 2003 12:32 am

[quote="Admin"]

Е какво да трия, като този път наистина не виждам някого да е обидил. Може би защото не мога да схвана смисъла на написаното, пък може и да няма такъв...:D
Като е рекъл да се изкаже добре, ама наистина вие защо му се връзвате :?:
Може и аз да съм тъп и да не разбирам какво е искал да каже, знам ли...

[/quote]

Towa, koeto iskah da kaja e, che po-golqmata chast ot horata tuk sa... Eto wijdash li- ako se izkaja shte trqbwa da mi iztriesh mnenieto... :) pisna mi da sporq s horata, ama pyk i ne moga da se primirq... Glawnata mi ideq e, che shto za hora sa tezi, za koito drugi hora, kato screamBoy, TheTaylor i t.n. sa "kapaciteti"...?!?!

Obshto wzeto tuk powecheto hora si nqmat ideq ot osnowni neshta i.. Pomejdu si (zashtoto obshto wzeto towa "mqsto" tuk se poseshtawa ot edna shepa hora) si goworqt pylni gluposti... Nqkoi kazal nqkakwa typotiq i nqkoi drug poneje si nqma ideq zapochwa da q podkrepa, da q razkrasqwa i t.n.
Abe mai samo wi dosajdam i ne mojete da me razberete
Dokato si goworite za DRAG BEHEMOT (hehe drag benemot).. kolko "HOD" ima taq ramka s edi kyw si "SHOCK"... Ne znam... Ne iskam da komentiram, zashtoto pyrwo- koi sym az w kraina smetka i wtoro- .. obyrkah se.. HAHAHAHAHAHAHAHAA :)

Po-interesnoto e, che powecheto hora ot pisheshtite tuk sa sywsem razlichni na jiwo... Izobshto ne sa takiwa wseznaikowci i t.n.
Sega weche razbirash li kakwo imah predwid s taq tema deto pusnah...
"wie" (pisheshtite tuk) li ste typi
ili "az" (g-n man6onAt, koito neznaino zashto si zawira nosa nawsqkyde... ebati tapanara... ebati smotanqka... che toi daje ne moje da kara kolelo, da ne goworim za drugo...)

Ueeeeheeeeeeeeeeeeeeeeeeiii THE SHOW IS OVER

Mejdu drugoto ima li tuk(wyw foruma) nqkoi, koito bi iskal da se zanimawa s prawene na filmcheta za mtb (za montirane i t.n.), zashtoto az naprimer bih jelala da snimam(e) i t.n. obache si nqmam nikakwa ideq ot programki, a i nqmam wreme tepyrwa da se zahwashtam... Imam idei za razni neshta... Ako ima nqkoi nawitak... Ama goworq seriozno- nqkoi deto da znae za kwo ide rech, a ne kato Tosho Repata deto snima ebasi gownoto :)

Are PEACE, pichowe...

A moeto mnenie otnosno "BENEMOTA" e- **@*&@&*@*&^@*@!******Q&^#@*#**** ;)

Za SUMOTO- %^@!%!%$@$*$#*$#*$*!$(@$)%)%$)%%@&%$@$^$@(@$(&$#))%$)%$)%$ :o)

Za HAYSE-to i za MADURATA- Bai Hui Bai Hui- AVID E SPIRACHKATA :)

Tiq gornite tri neshta sa si lichno moe mnenie :) Taka che... (ne sporete- nqma smisal :) )

Blablbalbalbalbabalbballbaa, a! mai se uuqh :)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот uha_rampage » Вто Дек 02, 2003 12:40 am

:Dbauhahaha :D

are bre geizer... mnooo dobre si snimam ne kat tewe... zemqta... bastun :D

nameri mi svestna kamera i shte napraim neshto... i az shte ti go MONTIRAM ok?

pozdrav azis - avtomontior!

ae

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот MAN6 » Вто Дек 02, 2003 12:59 am

[quote="uha_rampage"]

:Dbauhahaha :D
[/quote]

stiga BUHA
pozdraw s The Toy Dolls - She Goes To Finos
:o)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот uha_rampage » Вто Дек 02, 2003 1:14 am

pozdrav s AZIS - ANTIGEROI (4ERULIIKE)

ae begai :D

UHA™ ADMIN LEVEL 5
www.rampage.hit.bg
www.uha-mtb.hit.bg
www.rampage.hit.bg
Аватар
uha_rampage

Мнениеот КапитанПланета » Вто Дек 02, 2003 10:02 am

[quote="MAN6"]
Obshto wzeto tuk powecheto hora si nqmat ideq ot osnowni neshta i.. [/quote]

MAN6, единствената причина такива форуми да съществуват са точно тези хора. Представи си един форум в който участват само такива като bikerider, Toyaga, Admin, AgentOrange, C_Mo и т.н. (сещам се за още 5-6 човека макс). Ами те никога нищо не питат, просто защото си знаят и => няма да има за какво да си говорят => няма смисъл от такъв форум. Ако с нещо можеш да помогнеш на непросветените - супер. Ако не - пускай от време на време по една звучна за освежаване на атмосферата, гледай си кефа и си взимай хапчетата редовно :8D:[:p]
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот Admin » Вто Дек 02, 2003 10:57 am

@ MAN6

MAN6, много теми (и различни при това!) си засегнал тук. Иска ми се да съм кратък, ама не мога!:) На който не му е интересно, да не чете!
Нормално е да има по-знаещи и по-малко знаещи хора във всяка област, и предполагам, че почти навсякъде първите са по-малко на брой. НО не мисля, че тук по-малко знаещите се стремят да налагат някакви неверни неща. А и ако всички повече знаещи имаха търпението и меракът да обясняват нещата на по-малко знаещите (както го правят например Bikerider, Toyaga и др. – евала за което!:8D:), нивото на знания няма никак да намалява.
Замислял ли си се, че ако ги нямаше по-малко знаещите, по-компетентните биха имали значително по-малко теми за разговор. Ще дам пример с форума в Dir.bg, но не защото го смятам за “лошия форум” (открай време го проверявам при всяко влизане в нета и повечето теми там съм ги чел с удоволствие), а защото там според мен се случи нещо интересно – успяхте да “разкарате” почти всеки, който изказва “некомпетентни” мнения, нали? Но защо тогава сега няма големи дискусии, няма кой знае какъв обмен на мнения и знания, след като останаха предимно хора, които знаят много?:?: Нали разбираш, че знаещите няма как да “блеснат”, ако няма други за съпоставка.
Замисли се и за друго – много от знаещите приемате всяко “некомпетентно” мнение по начин, все едно е изказано от позицията на специалист. Примерно Screamboy. Неудобно ми е да обсъждам конкретен човек, но ще го направя, извинявай Пламене!:I Първо, не съм видял някъде той да претендира да е специалист, всекомпетентен и т.н. (освен само на шега, което винаги си личи) А за това, че други, които примерно знаят по-малко от него, го смятат за такъв, той едва ли е отговорен. Освен това не знам дали “любителите му” се опитвате да отсеете постовете, в които е сериозен, от тези в които се майтапи. Защото според мен просто много от вас никак не харесват чувството му за хумор (според някои “лигавене”) – но това си е субективно, нали. Други не харесват твоето, трети моето и т.н. Аз обаче не съм забелязал да говори някакви големи глупости, когато е сериозен. Още по-малко пък да го прави нарочно. А неверни неща всеки може да каже. Често може да се случи някой да каже уверено нещо невярно, защото го е научил от някой “по-знаещ” и го смята за вярно. Пък то да не е. Освен това много от вас за ремонти и др. такива неща изхождат от позицията, че трябва да се следват указанията на производителя, да се ползват хубави маркови консумативи и т.н. Като цяло и аз изхождам от тази позиция, но от друга страна всички сме наясно, че докато стандарта ни на живот е на такова дередже, винаги ще има и друг акъл, ала “направи си сам”. Понякога той ще се отклонява от най-доброто възможно решение (което често е и доста скъпо), но ако може подобен съвет да е полезен за някого, трябва ли да го заклеймяваме? Че то съветите по книга често са неприложими за някои евтини бракми. :(:)
Изобщо, мисля си, че почти всеки човек в този форум се опитва да бъде полезен и да сподели какво знае или мисли, че знае. Не може обаче всеки винаги да е прав. И това не е основание да заклеймяваме и обиждаме някого заради грешките му. :8D:
И ти хубаво си дал примера с Drag Behemoth. Съвсем логично е мненията за него да са различни. Както и да има недостатъци. Аз например не споделям мнението за някои от недостатъците му, включително и тези, за които ти си намекнал в поста си. Например за “хода” – предполагам имаш предвид, че е твърда пружината. Да, ама за 2004 е по-мека, т.е. има си ход. За “шока” – вярно, едно време беше само пружина, ама сега е DNM с маслено смекчаване, каквито ползват и БАС, нали. А може да се сложи и Marzocchi. Също така много хора не харесват геометрията му – аз пък не съм усетил с нещо да е толкова нестандартна. На мен лично ми е удобна. Не знам някои от вас от колко време не са се качвали на колела тип “Метро” (забележете, не ги наричам планински велосипеди) – но точно при тях човек може да попадне на сбъркана геометрия.:xx(: За мен Behemoth не е с такава. За мен примерно основният недостатък на този модел е, че е много тежък за толкова ход отзад (10-12см), или обратното – има малко ход за това си тегло. По този начин става трудно да се намери точното приложение на колелото – ходът е малко за спускане, а пък теглото е голямо за катерене. Но за други това няма чак такова значение. Цялата тази част за Behemoth беше, за да илюстрирам, че няма нищо по-нормално от това мнението за кое да е колело да се различава. Това не значи, че тези, които харесват Behemoth-а са пълни неграмотници. На който му харесва (включително и заради цената), ще си го купи и ще си го кара, който иска нещо по-добро – ще спестява за друго и т.н. Съвсем нормално е, нали? Още един пример в тази насока – на моята хубава рамчица RAM Hardail средното й движение е по-ниско в сравнение с други, които съм пробвал. Отбелязал съм го в теста, който й писах, с добрите и лошите страни на това. Според теб нормално ли ще е някой, за когото това е голям недостатък (има и такива хора), да дойде и да ми каже: “Абе, ти нищо не знаеш, нищо не разбираш, само глупости говориш! Как може да хвалиш тая рамка, след като средното й движение е по-близо до земята!?”:?:
Не мисля че някой е тъп, нито ти, нито някой друг.:) Просто сме различни. Трябва да имаме търпимост един към друг, включително и към незнанието си. Всеки от нас е знаел по-малко преди и сега знае по-малко, отколкото ще знае след 2 години примерно.

П.С. Капитан Планета ме е изпреварил по първата част от мнението, ама моето пък е по-дълго. :D
П.С.№2 - Няма да си науча, ако продължавам да пиша такива фермани! :D:D:D:xx(:

Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот tuba » Вто Дек 02, 2003 11:15 am

etonaaaaa ne bilo tolkuz trudno pisaneto na
smisleni izrecheniq (az ne ti se obidih ne se
syrdi i ti)
vijdash li shvanah ti ideqta
a milqch e КапитанПланета tiotgovori :)
tuba

Мнениеот tuba » Вто Дек 02, 2003 11:23 am

a i oshet neshto tubata q pylnq s birichka kato ima
ama ne si se dosetil che prqkora mi moje i
da idva ot muzikalniq istrumet tuba moje
na tuba da svirq v sofiiskata filharmoniq
znaeli chovek
e ne go pravq zaradi birata e :I
tuba

Мнениеот i12805 » Вто Дек 02, 2003 4:04 pm

аз лично мога само да съжалявам, че такъв специалист като маншона (според когото всички тук пишат "пълни глупости") не участва във форума по-сериозно. сигурно може да ме светне по доста въпроси.
за видеото: използвам Adobe Premier - за виедо редакция и монтажи, Adobe After Effect и Digital Fusion - за разни ефектчета, Sound Forge - за аудиото. успех.

||united (C) ||
||zombium.org||
||united (C) ||
||zombium.org||
i12805

Рейтинг: 1200

Следваща

Назад към Архив