за Drag Alien

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

за Drag Alien

Мнениеот tihich » Нед Юни 19, 2005 5:02 pm

Кажете си мнението за този продукт.Имам възможност да го купя за 290 лв порад някво намаление.Иначе е към 360лв.За тези пари (до 300лв) мислите ли че е отпималното което може да се закупи?Ще го използвам главно за градско каране и малко offroad.
tihich

Рейтинг: 1200

Мнениеот kpax » Нед Юни 19, 2005 6:48 pm

Не съм го виждал на живо, но ако монтажа е същия като тук http://www.dragbicycles.com/en/alien_bike.html определено се струва парите. Ще ти свърши идеална работа за градско и малко offroad.

Само че ако си над 80кг. трябва да се замислиш за капли с повече от 24 спици, особено задната.
Аватар
kpax

Рейтинг: 1655

Мнениеот tihich » Нед Юни 19, 2005 9:19 pm

Монтажа е същия и аз мисля че си заслужава парите.67 кила съм надявам се да не е проблем за спиците.Тоя пич в магазниа каза че е без значение дали са 24 или там 30 и няколко.Само седалката е некфа ръбава и нз ако се кара дълго време дали няма да ми изръбчи дупето.
tihich

Рейтинг: 1200

Мнениеот kpax » Пон Юни 20, 2005 1:14 pm

Първото нещо което смених на моето колело беше седалката. Само че трябва да покараш малко, да пробваш различни видове за да разбереш какво ти трябва.
За броя на спиците, има значение но ти си лек и няма за какво да се притесняваш.

Скоростите - Задната главина е на резба така че най-вероятно малката зъбчатка е с 14 зъба. Ако отпред големия венец е 42, ще ти дойде ниско при спускане. Ако можеш го вземи с 46-плоча.
Аватар
kpax

Рейтинг: 1655

Назад към Архив