Харка, не те разбирам??
Как така "ЗА КАКВО АДЖЕБА са ви тези "амортисьори", след като колелото ще се кара само в града"
Ами не можеш да отречеш, че колело с пружинки е по-удобно от колело без пружинки. Или аз съм в грешка. На мен специално нейното ми е доста мекичко като го разкарвам покрай блока някой път, представям си за нея.
Вземам отношение по въпроса, защото знам какво чудо ми е вкъщи и как мисли по темата. Тя не може да си представи как моя Ексел ще бъде по-добър байк от нейният три-пружинен 24-цолов велосипед. На всеки срещнат разправя, че нейното колело било по-хубавото. Най- ме радва като ми каже: "Айде аз отивам да понапазарувам", вкарва си байка в асансьора и отива на разходка

:).
Преди 2 години ми отне около 4 месеца да й стегна мойто Балканче на което се учих да карам '86 година. Хвърлих 70 лева по него за нови части, баща ми го покри със щпрей кит, после го минах с металик зелена боя, всичко беше ново по него - гуми, спици, капли, спирачки, фарове и т.н. Абе мама му, не пожела даже да се качи на него. Та за това не те разбирам, особено с този смешок дето си постнал.
Drag Freeborn ме кефи.
Спринт Топ Гън ще е тежко, защото знам какво й е на мойта да го дига нейното желязо по стълбите.
Гечко, и теб не разбирам за какви плащания на 100 ремонта говориш при евтините колела. Нейното беше 149 лева. Досега не съм му плащал нищо, освен коша отпред и амортесъорната добавка за по 5 лева. Ремонтите и подръжката по него мога и сам да си му правя.
Защо пък да не му трябва на момиче евтин FSP, а по-скоро твърдак? А с FSP не е ли по-удобно. В Пловдив има дупки, бордюри, паважи, поляни и с повечкото пружини не й се натъртва д-то. В София предполагам е същото

.
А и още нещо - колело с амортесьори е по-модерно от колело без амортесьори - не може да го отречете! Едно време нямаше такива

.
В общи линии, нещата които изброих са малко смешни и наивни, ама са си баш истина.