Mr. Control 720 mm ?

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Mr. Control 720 mm ?

Мнениеот DeMoN » Вто Авг 30, 2005 1:48 pm

Здражейте, искам да ви попитам какво мислите за това кормило
http://e-shop.screambikes.tobulgaria.in ... cts_id=129

Значи всъщност това което ме притеснява е далжината. 6те го карам на цросс т-рекс с зоом...
PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG ..........................................
DeMoN

Рейтинг: 1700

Мнениеот SPA » Вто Авг 30, 2005 3:28 pm

[quote="DeMoN"]

Здражейте, искам да ви попитам какво мислите за това кормило
http://e-shop.screambikes.tobulgaria.in ... cts_id=129

Значи всъщност това което ме притеснява е далжината. 6те го карам на цросс т-рекс с зоом...

[/quote]

Ти колко си широк в рамената?
:wavey:.......................................................................:tophat:
SPA

Рейтинг: 2000

Мнениеот caviara » Вто Авг 30, 2005 3:47 pm

[quote="DeMoN"]

[/quote]

1. Каво те притеснява в дължината?
2. Коя точно ZOOM?
3. Какъв стил ще караш?
Защо трябва да е просто, като може да е сложно...
caviara

Мнениеот F1-MAN » Вто Авг 30, 2005 5:29 pm

[quote="caviara"]

[quote="DeMoN"]

[/quote]

1. Каво те притеснява в дължината?
2. Коя точно ZOOM?
3. Какъв стил ще караш?

[/quote]

Не съм сигурен, но мисля че дължината може да се променя, тоест от двете страни са оставени черти, все едно може да го режеш. Иначе на мен тя не ми е проблем, само по някои тесни пътеки трябва да се внимава повече. А самото кормило две години и нещо не е мръднало, а съм 90кг, и карам основно ХС, но понякога и лек DH.
Аватар
F1-MAN

Рейтинг: 2000

Мнениеот RaveUnit » Вто Авг 30, 2005 5:29 pm

кормилото идва с 2 тапи отстрани, тежки са поне по 50гр. едната, никакви други притеснения не би трябвало да имаш
Човекът с косачката 37OH55V O773H \../{o.O}..l. Гот ми е сред тия идиопати в тая идиокрация
RaveUnit

Рейтинг: 1720

Мнениеот DeMoN » Сря Авг 31, 2005 12:09 pm

Ами просто сам чувал че не е хубаво прекалено дълго кормило. Иначе сам над 180 см. За стил ме влече FR. Просто не ми беше ясно дали такава дължина може да ми е проблем защото досега съм карал някво доста тясно, а пък ме не ме кефеше. Ами благодаря.:beer:
PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG ..........................................
DeMoN

Мнениеот caviara » Сря Авг 31, 2005 1:25 pm

[quote="DeMoN"]

Ами просто сам чувал че не е хубаво прекалено дълго кормило. Иначе сам над 180 см. За стил ме влече FR. Просто не ми беше ясно дали такава дължина може да ми е проблем защото досега съм карал някво доста тясно, а пък ме не ме кефеше. Ами благодаря.:beer:
[/quote]

Аз съм висок 180см. и в момента си мисля, че може да карам и с 3-4см. по-дълго от това. Кормилцето е супер, но както беше казано има места, където ще ти е проблем да минавш с него (напр. между две близко паркирани коли) и това е причината да те питам, какъв стил караш. Иначе съм много доволен, и металните тапи си заслужават (особено ако ще караш FR).

P.S. ако си от София се разходи до Нина, там кормилцето е 29 лв.:^:
Успех!:beer:

[size=67]Edit: Видях, че не си от София, не обръщай внимание на "P.S."[/size]
Защо трябва да е просто, като може да е сложно...
caviara

Мнениеот Redneck » Сря Авг 31, 2005 7:05 pm

Демоне, всичко си е до лично усещане - аз например съм малко над 180см и карам със 725мм щанга, каквато обаче на жената (185см) не и е никак удобна. Ти си вземи широкото кормило, пък после винаги можеш да го подрежеш (както каза F1-MAN).
"I come from a land down under..."
Redneck

Рейтинг: 1200

Назад към Архив