[quote="КапитанПланета"]
[quote="hlebarka"]
...заслужава си и колелото и обслужването.
[/quote]
Абе не е баш така, ама айде... Това че човека не е в час не означава че не трябва да получи подобаваща поддръжка. Дори да е малоумен я заслужава - все пак той плаща. И не говоря конкретно за Веломания (аз лично не съм имал проблеми с тях) - почти навсякъде е така. Като че ли има някакъв приет национален стандарт за калпаво отношението към клиентите. Положението с гаранционното обслужване и въобще обслужването у нас е пълна трагедия. И не става въпрос за европейски критерии... Я виж същият юнак какво разправя за отношението на омразните османлии примерно :
http://www.dnes.bg/article.php?id=12604
[/quote]
Е, хуу,престарах се малко, това е умилително, ама за колелото са едни патетични хленчове

. Да, измамили са го човека - поемат отговорност, не я изпълняват, естествено, ама каква е тая поезия, че и военни тактики

. И кат щраус - "аз си платих, вие сте длъжни, ох, каква държава и т.н.", не е ли ясно, че в България гаранции няма?
Ама всеки иска да блесне кат европеец, като обясни колко хубаво са го преебали и колко е умен, че го е разбрал. Кат е европеец, да ги съди.