DRAG

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

DRAG

Мнениеот klmn » Чет Сеп 01, 2005 8:09 am

"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Мнениеот КапитанПланета » Чет Сеп 01, 2005 1:35 pm

Има го и в онлайн новините :
http://dnes.bg/article.php?id=12695
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот hlebarka » Чет Сеп 01, 2005 2:35 pm

[size=67]Вече ме е срам да изляза с колелото, пък и да изляза всеки ден прилагам военни тактики с промяна на маршрута, за да не събирам омраза от едни и същи локации в града. Сигурно дори си имам и таен прякор... нещо като „онова-мръсно-копеленце-с-колелото“ или „ше-му-счупим-главата-на-тоя-тенекиения“. Е най-вероятно са доста по-гадни, но нали разбирате... езика на медията не позволява. [/size]

[size=67]След само 270 километра каране само по асфалт, колелото ми вече е в насипен вид. [b]Спукана предна гума[/b],и т.н.[/size]

Хи-хи,какъв писател, толкоз му е акъла и на него, заслужава си и колелото и обслужването.

Номинация за изпълнител на главна роля във филма "Европеец за един ден".:splat:
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Рейтинг: 2000

Мнениеот КапитанПланета » Чет Сеп 01, 2005 2:47 pm

[quote="hlebarka"]

...заслужава си и колелото и обслужването.
[/quote]

Абе не е баш така, ама айде... Това че човека не е в час не означава че не трябва да получи подобаваща поддръжка. Дори да е малоумен я заслужава - все пак той плаща. И не говоря конкретно за Веломания (аз лично не съм имал проблеми с тях) - почти навсякъде е така. Като че ли има някакъв приет национален стандарт за калпаво отношението към клиентите. Положението с гаранционното обслужване и въобще обслужването у нас е пълна трагедия. И не става въпрос за европейски критерии... Я виж същият юнак какво разправя за отношението на омразните османлии примерно :
http://www.dnes.bg/article.php?id=12604
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета

Рейтинг: 1705

Мнениеот mih » Чет Сеп 01, 2005 2:49 pm

хихи :D

тва да не е тоя филм, дето го снимат в South Park?
гледам някви гробища, погребения, черни костУми, явно "Европеец за един ден" умира накрая...
:lol:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот hlebarka » Чет Сеп 01, 2005 8:55 pm

[quote="КапитанПланета"]

[quote="hlebarka"]

[/quote]

Абе не е баш така, ама айде... Това че човека не е в час не означава че не трябва да получи подобаваща поддръжка. Дори да е малоумен я заслужава - все пак той плаща. И не говоря конкретно за Веломания (аз лично не съм имал проблеми с тях) - почти навсякъде е така. Като че ли има някакъв приет национален стандарт за калпаво отношението към клиентите. Положението с гаранционното обслужване и въобще обслужването у нас е пълна трагедия. И не става въпрос за европейски критерии... Я виж същият юнак какво разправя за отношението на омразните османлии примерно :

[/quote]

Е, хуу,престарах се малко, това е умилително, ама за колелото са едни патетични хленчове :drool:. Да, измамили са го човека - поемат отговорност, не я изпълняват, естествено, ама каква е тая поезия, че и военни тактики :snorkel:. И кат щраус - "аз си платих, вие сте длъжни, ох, каква държава и т.н.", не е ли ясно, че в България гаранции няма?

Ама всеки иска да блесне кат европеец, като обясни колко хубаво са го преебали и колко е умен, че го е разбрал. Кат е европеец, да ги съди.:paperba:
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Рейтинг: 2000

Мнениеот klmn » Чет Сеп 01, 2005 9:01 pm

[quote="КапитанПланета"]

[quote="hlebarka"]

[/quote]

[/quote]
Това с обслужването е остатък от шибания СОЦ..
"пришалец"
Аватар
klmn

Рейтинг: 1692

Назад към Архив