manitou splice comp ???

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

manitou splice comp ???

Мнениеот phipe » Съб Сеп 10, 2005 1:42 pm

Sa zagledah manitou splice comp 130mm za 300lev4eta ta se 4udq - Kvo e tva jivotno we deeba?
Smisul nqkoi karal li e takova i stava li za ne6to? A i drugo Q kajete mneniq koe e po-dobro - Drop Off Triple ili Psylo XC ??? Stava duma za FR karane i DH ?

10x predvaritelno
All In The Name Of Riding Free!
phipe

Рейтинг: 1252

Мнениеот shaggy86 » Съб Сеп 10, 2005 2:07 pm

значи според мен марзокито е по-добро от Псайлото за това което ти трябва
може би трябва да го мериш с SL модела
лошото в случая е че ако строшиш нешо за дроп -оф трудно ще си намериш части
за манитуто не знам
:agree:
Аватар
shaggy86

Рейтинг: 1745

Мнениеот brokicho » Пон Сеп 12, 2005 9:56 am

от началото на лятаната ваканция(юни) карам splice comp 130mm и го карам предимно на долу колкото ми позволяват вазможностите нали но мисля че вилката е доста добра за цената ти работи добре в началото на хода някъде до 7-8миа сантиметър е мекичка което ти помага при малки неравости а после става изклюително тварда и спокоино попива скоковете от поне 1м(все още не съм и изкарал 13тия сантиметър) все пак имаи в предвит че това не е вилка за много грубо каране.дано поне малко сам успял да ти помогна в избора ти на вилка.:)
Моля, извинете ме за допуснатите правописни грешки!
brokicho

Рейтинг: 1735

Мнениеот Nymphetamine » Пон Сеп 12, 2005 11:42 am

Имен това ме интересуваше. Но и друго ме гложди: гореспоменатата вилка или Judy J4 бихте избрали? Judy-to e със 125мм ход (сега 5мм не са болка за умиране) има реглаж на хода от 80 до 125 мм, настройка на връщането и заключване на хода. Тазгодишен модел е... Цената на едната е 300лв, ана другата (J4) - 330лв. Ще ми се да спестя 30 лв, защото мога да ги разпределя по други части от колелото, ама пък мисълта за заключването и реглажа ме привлича... кажете вие кое бихте избрали...
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Назад към Архив