Marzocchi 66 VF2 LT 190mm travel ?!

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Marzocchi 66 VF2 LT 190mm travel ?!

Мнениеот mite_pascoff » Пет Сеп 16, 2005 11:18 am

Е такова животно видех снощи при каймата на каталог и днес на сайт-а на ScottUSA сглобено на Nitrous моделите ... някой някаква информация да има за тоз модел защото го няма в сайт-а на Marzocchi а ми се вижда странно за Marzocchi да не обявят ако имат еднокоронна вилка със 190! мм ход ... а и на сайт-а Scott-USA и на двата модела Nitrous 10 и 20 пише 190мм ход - не ми се вярва да са се объркали че и на каталога е така ... странна работа ... възможно ли е с някаква модификация/кит да се вдига хода по желание на клиента до 190мм ?
Днес времето ще бъде преобладаващо над пространството.
Аватар
mite_pascoff

Рейтинг: 2000

Мнениеот Pla-men » Пет Сеп 16, 2005 12:23 pm

Аватар
Pla-men

Рейтинг: 1440

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Сеп 16, 2005 1:30 pm

[quote="mite_pascoff"]

Е такова животно видех снощи при каймата на каталог и днес на сайт-а на ScottUSA сглобено на Nitrous моделите ... някой някаква информация да има за тоз модел защото го няма в сайт-а на Marzocchi а ми се вижда странно за Marzocchi да не обявят ако имат [color=red]еднокоронна[/color] вилка със 190! мм ход ... а и на сайт-а [url=http://www.scottusa.com/product.php?UID=7481]Scott-USA[/url] и на двата модела Nitrous 10 и 20 пише 190мм ход - не ми се вярва да са се объркали че и на каталога е така ... странна работа ... възможно ли е с някаква модификация/кит да се вдига хода по желание на клиента до 190мм ?
[/quote]

E Мите,ти пък сега.
То вече има Manitou Travestit(;)) с 8" ход,та Мароки няма да извадят подобен модел :D
Няма грешка,а и не е "по-желание на клиента",а просто си има вървят с толкова.
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Bodom » Пет Сеп 16, 2005 1:47 pm

Пък аз ония ден в парка видях еднокороннен UpSide-Down модел на ZOOM :bigeyes:
Аватар
Bodom

Рейтинг: 1722

Мнениеот mite_pascoff » Пет Сеп 16, 2005 2:58 pm

[quote="Metal_Psycho"]

[quote="mite_pascoff"]

Е такова животно видех снощи при каймата на каталог и днес на сайт-а на ScottUSA сглобено на Nitrous моделите ... някой някаква информация да има за тоз модел защото го няма в сайт-а на Marzocchi а ми се вижда странно за Marzocchi да не обявят ако имат [color=red]еднокоронна[/color] вилка със 190! мм ход ... а и на сайт-а [url=http://www.scottusa.com/product.php?UID=7481]Scott-USA[/url] и на двата модела Nitrous 10 и 20 пише 190мм ход - не ми се вярва да са се объркали че и на каталога е така ... странна работа ... възможно ли е с някаква модификация/кит да се вдига хода по желание на клиента до 190мм ?
[/quote]

E Мите,ти пък сега.
То вече има Manitou Travestit(;)) с 8" ход,та Мароки няма да извадят подобен модел :D
Няма грешка,а и не е "по-желание на клиента",а просто си има вървят с толкова.
[/quote]

То за травестита ясно ама се чудя защо на сайт-а на Marzocchi и изобщо из мрежата няма инфо за тоз модел ... още по чудно е защо няма от високия клас на 66 модел с 190мм ход ?!
Аватар
mite_pascoff

Мнениеот Pla-men » Пет Сеп 16, 2005 3:44 pm

Така значи не си прав ,че няма имформация в интернет по горе ти покзах доколкото е информация, също не си прав ,че няма и във саита. По принцип на повечето скотовски колела се лагат ОЕМ вилки , примерно DJ 3 с 20 мм ос..
Това също си е ОЕМ вилка ето виж http://www.marzocchi.com/Template/listS ... b&offset=4

Със здраве.
Аватар
Pla-men

Мнениеот Pla-men » Пет Сеп 16, 2005 3:47 pm

Само дето и аз малко се поиздъних.
Това е същата вилка обаче в сайта на marzocchi я дават 170 ход. Странно.

Е трябва да се позагледам то си пише LT а тази е без това LT.
Аватар
Pla-men

Мнениеот Alien » Пет Сеп 16, 2005 4:25 pm

@Pla-men - е, първото нещо, което направих, след като прочетох темата, беше да проверя ОЕМ -ските модели на Марцоки, понеже знаех, че я няма в АМ. :) И аз се чудя как може да я няма на сайта им...
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Pla-men » Пет Сеп 16, 2005 6:46 pm

Ами значи остава варианта където е се дига допълнително както бяха DJ ,но в саита тогава пак пишеш ,че възможно и само е необходимо да предопредиш дилара си .
Свъшност си няма представа ,ама и с 170 да ми я дадът не бих я отказал то и без тва 190 ми се вижда много :D
Аватар
Pla-men

Мнениеот mite_pascoff » Съб Сеп 17, 2005 8:21 am

[quote="Pla-men"]

Така значи не си прав ,че няма имформация в интернет по горе ти покзах доколкото е информация, също не си прав ,че няма и във саита. По принцип на повечето скотовски колела се лагат ОЕМ вилки , примерно DJ 3 с 20 мм ос..
Това също си е ОЕМ вилка ето виж http://www.marzocchi.com/Template/listS ... b&offset=4

Със здраве.
[/quote]

Дали съм прав или седнал все тая, загадката все още остава неразгадана :)
Аватар
mite_pascoff

Мнениеот bikerider » Съб Сеп 17, 2005 9:22 am

@mite_pascoff: би могло да е ОЕМ модел ексклузивно за Scott. Справка Fox и Specialized Brain.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот mite_pascoff » Съб Сеп 17, 2005 10:16 am

Мдаа то май няма какво друго да е ...
Аватар
mite_pascoff

Мнениеот Alien » Нед Сеп 18, 2005 6:59 pm

[quote="bikerider"]

@mite_pascoff: би могло да е ОЕМ модел ексклузивно за Scott. Справка Fox и Specialized Brain.

[/quote]

Интересно, не знаех, че правят и по поръчка. Е па я че си поръчам 66 със 200 ход и всички, които карат травестити ще ми завиждат. :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот bikerider » Нед Сеп 18, 2005 7:42 pm

[quote="Alien"]
Интересно, не знаех, че правят и по поръчка. Е па я че си поръчам 66 със 200 ход и всички, които карат травестити ще ми завиждат. :)
[/quote]

Хе, единичен модел специално за тебе - проектиране, съпромат, преправяне на поточни линии заради един екземпляр... ще пестиш от закуски около два века и половина като ти връчат сметката :D:8D:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Alien » Нед Сеп 18, 2005 8:27 pm

[quote="bikerider"]

[quote="Alien"]
[/quote]

Хе, единичен модел специално за тебе - проектиране, съпромат, преправяне на поточни линии заради един екземпляр... ще пестиш от закуски около два века и половина като ти връчат сметката :D:8D:
[/quote]

Дам, може би просто ще е по-лесно да си купя това скотче. :) Или ще пестим, няма мъде да ходим. :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Назад към Архив