shimano DEORE DX

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

shimano DEORE DX

Мнениеот boi4ka » Вто Фев 10, 2004 6:50 pm

Абе предлагат ми такива команди+лостчета за 15-на лева!Много запазени и работят добре!Нямам никаква информация за тях,но мисля че си заслужава!Пишете ако някой е карал с такива!
Аватар
boi4ka

Рейтинг: 1805

Мнениеот TOYAGA » Вто Фев 10, 2004 7:04 pm

[quote="boi4ka"]

Абе предлагат ми такива команди+лостчета за 15-на лева!Много запазени и работят добре!Нямам никаква информация за тях,но мисля че си заслужава!Пишете ако някой е карал с такива!
[/quote]

Преди време DX беше доста популярна група компоненти на Shimano (горе-долу сравнима по качество с днешния LX), после японците я ориентираха към BMX-сектора и това доведе до практическото й изчезване. Мисля, че в САЩ все още се предлагат повече компоненти от групата, но в Европа последният останал мохикан май са педалите 646 (имам такива и не бих ги сменил за нищо – зверски качествено са направени).

Ако си сигурен, че компонентите, които ти предлагат действително са запазени и работят прецизно (все пак доста време е минало от датата им на производство), моят съвет е да ги вземеш и да си ги караш със здраве...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Waldemar » Сря Фев 11, 2004 10:56 am

Да, колелото на жената е с такъв цял монтаж, работи прекрасно и изглежда така независимо от преклонната възраст. Обаче командите са само до 7 венеца за отзад, така че си помисли. Но мисля че за 15лж просто е трепач. А, ако са STI тоест комбинирани с лостчета за спирачки имай предвид че са за кантарчета, което не пречи по принцип де.
100% Bill Gates Free
Аватар
Waldemar

Рейтинг: 1489

Назад към Архив