Zoom CH1100DH AMS

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Zoom CH1100DH AMS

Мнениеот GECKO » Чет Окт 20, 2005 7:30 pm

И така тези които ме знаят им е ясно, че не мога да си позволя хубави или дори средно хубави вилки (даже "не толкова лоши" не мога да си позволя) и по този повод търся нещо много евтино което да подлежи на скромни модефикации. И така докато си се ровех из това голямото дето иначе му викат "мрежата" попаднах на това:

Изображение

та искам да попитам не за здравина, лекота или някакви други такива своиства непознати на този тайвански производител, а от къде и евентуално срещу каква сума мога да се снабдя с конкретния артикул.

На хората които ще се отзоват, благодаря предварително, а на тези които искат да споделят нещо извън темата ще съм благодарен ако го направят ИЗВЪН ТЕМАТА. :beer:
Аватар
GECKO

Рейтинг: 2000

Мнениеот layne » Чет Окт 20, 2005 7:41 pm

Ами мисля че точно тоя модел го няма в България...
Не е толкова яко да караш , колкото гадно е да не караш!
"Всичко е консуматив!"
www.ram-bikes.com
layne

Рейтинг: 1700

Мнениеот GECKO » Чет Окт 20, 2005 7:49 pm

Ехх колко обнадеждаващо :irked: кофтито е, че модела 660 който попне е забелязан на наша територия след побългаряването няма да направи 180 ход и затова ме изненада приятно тази картинка но явно няма да го бъде:dunno:
Аватар
GECKO

Мнениеот chiMol » Пет Окт 21, 2005 9:45 am

побългарената 660ка заводски прави 160мм .... смятам че още 40мм се ще се измкнат то някъде

а и в форума накой преди времи продаваше 660 с главина за 120-150лв
http://www.tiarakm.hit.bg
Don't leave your bike, live your life......
https://easycryptobot.com
Аватар
chiMol

Мнениеот GECKO » Пет Окт 21, 2005 6:39 pm

CH660DH е с 100мм ход не че това ме притеснява има мегдан за 160мм, което за мен е предостатъчно, но не бих дал толкова пари за нея а самата идея е сега да си зема евтина вилка за 20мм ос и по-нататък да се надгражда вилка без много жертви в портфейла ми и за главини и глупости (а и 2-ра ръка някак.... абе НЕ) :beer:

А между другото, дали няма в някой магазин в който да се продават Cross където евентуално да има такива вилки за Aftermarket, защото съм забелязал CH660DH на един Cross като сериина екипировка :dunno:

Edit: Правопис!
Аватар
GECKO

Назад към Архив