Предложение за тема:

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

Предложение за тема:

Мнениеот gurga4a » Сря Апр 30, 2008 8:31 am

Предлагам да се направи една важна тема, в която да се поставят въпроси затова откъде някой може да си купи нещо или от кой магазин. Идеята ми е такава че съм забелязал от доста време насам, че на някой му е притрябвало нещо и като не може да го намери пуска тема за да пита. Лично аз в момента търся нещо и мисля че най-удачно би било ако се създаде такава тема. Благодаря предварително. Приемам критики по въпроса. :agree:
www.veterinar-bg.com
Sell:Fox vanilla fork
Аватар
gurga4a

Рейтинг: 1271

Re: Предложение за тема:

Мнениеот bikerider » Сря Апр 30, 2008 8:40 am

След един месец на въпроси и отговори, подобна тема би станала нечетяема от разни въпроси за различни продукти. Дълбоко се съмнявам, че някой ще седне да я чете и да рови да намери информация за продукта, който го интересува.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот gurga4a » Сря Апр 30, 2008 8:44 am

Иначе нали се сещаш че секи на който му скимне че му трябва нещо и не знае откъде да си го купи ще пусне нова тема? Във форума потребителите не са малко. :dunno:
www.veterinar-bg.com
Аватар
gurga4a

Мнениеот Alpina » Сря Апр 30, 2008 8:46 am

При положение, че има толкова теми, от които може всеки сам почти за всичко да си отговори, не се ли пускат ежедневно десетки нови?

Безсмислено е.
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Admin » Сря Апр 30, 2008 12:35 pm

Идеята на gurga4a явно е да има тема, подобна на тази за цените, т.е. тя да не е толкова важна откъм съдържание, а просто да е мястото, където човек да задава подобни въпроси, без да досажда на някого. Т.е. като цяло идеята има резон, но досегашната практика сочи, че подобни теми не се използват достатъчно често, т.е. не са ефективни - дали потребителите не ги виждат, дали пък не се и съобразяват, не знам.
Разбира се, предложението ще бъде обмислено :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот gurga4a » Сря Апр 30, 2008 9:34 pm

Именно! Взе ми думите. Точно за темата за цените се сетих която е идентична... Ако се обмисли и се направи тази тема мисля че отрицателни страни няма да има защото всяко пуснато мнение в нея ще означава една тема принципно :)
www.veterinar-bg.com
Аватар
gurga4a

Мнениеот MIRO A » Сря Апр 30, 2008 9:43 pm

Admin написа:Идеята на gurga4a явно е да има тема, подобна на тази за цените, т.е. тя да не е толкова важна откъм съдържание, а просто да е мястото, където човек да задава подобни въпроси, без да досажда на някого. Т.е. като цяло идеята има резон, но досегашната практика сочи, че подобни теми не се използват достатъчно често, т.е. не са ефективни - дали потребителите не ги виждат, дали пък не се и съобразяват, не знам.
Разбира се, предложението ще бъде обмислено :agree:

Темите не се виждат просто. Ако са в началото на страницата със главни букви написани ще си личат много хубаво.
Live free or die trying
Аватар
MIRO A

Рейтинг: 971

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта