да хакнем форума и сайта

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

да хакнем форума и сайта

Мнениеот Unik » Пет Юли 18, 2008 10:41 pm

не знам ама някой се ебават със + и - -те Да попитам тази идея е няква за един по личен форум ли а? То не напразно Българина го разследват за корупция ама и тук се надушва, че се компрометират мненията на някои хора....... не кефи
карам само със начален клас велосипеД Защото карам DH ли, рейтинга ми е и той надолy :) Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders
Аватар
Unik

Рейтинг: 1149

Мнениеот Antares » Пет Юли 18, 2008 10:47 pm

:roll2: :spin: :clap: :lolup: :laugh:
Добре, дай си шапката(каската), заслужи си двайсетте стотинки!
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот Unik » Пет Юли 18, 2008 10:54 pm

Колега да не мислиш, че ми пука, че някой като теб ми цъка минуси идеята е да няма прецак за това говоря аз сам на 32 години мина ми времето да правя детинщини - та минус идеята е да не се компрoметират хората и мненията им излишно ако не си разбрал пак цъкни минус като стана на 0 ще си направя друг узер или ще заеба този форум или ще си намеря друг не ме ебе дразня се от маймуни и цигани дето като им дадеш власт та после им гледай сеира ;)

p.s. :rofl: :rofl: :rofl: нали ти казах цъкай до 0 па да видим кой е маймуна и кой гледа сеира днес стартирах от колко беше 1300 ли ? давай до 0 има още :bowdown: :bowdown: :bowdown:
карам само със начален клас велосипеД Защото карам DH ли, рейтинга ми е и той надолy :) Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders
Аватар
Unik

Рейтинг: 1149

Мнениеот PtD » Съб Юли 19, 2008 12:01 am

Като не те ***, намери си друг форум, дето да те ***.

:popcorn:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта