Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10
не знам ама някой се ебават със + и - -те Да попитам тази идея е няква за един по личен форум ли а? То не напразно Българина го разследват за корупция ама и тук се надушва, че се компрометират мненията на някои хора....... не кефи
карам само със начален клас велосипеД Защото карам DH ли, рейтинга ми е и той надолy Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders
Колега да не мислиш, че ми пука, че някой като теб ми цъка минуси идеята е да няма прецак за това говоря аз сам на 32 години мина ми времето да правя детинщини - та минус идеята е да не се компрoметират хората и мненията им излишно ако не си разбрал пак цъкни минус като стана на 0 ще си направя друг узер или ще заеба този форум или ще си намеря друг не ме ебе дразня се от маймуни и цигани дето като им дадеш власт та после им гледай сеира
p.s. нали ти казах цъкай до 0 па да видим кой е маймуна и кой гледа сеира днес стартирах от колко беше 1300 ли ? давай до 0 има още
карам само със начален клас велосипеД Защото карам DH ли, рейтинга ми е и той надолy Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders