Нова категория?

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

Нова категория?

Мнениеот crazybiker » Вто Окт 21, 2008 7:42 pm

Здравейте!Сега,както си мислех,ми дойде на ум да се направи нов форум в Продукт-Консулт,който да е само за екипировка.В него да се дискусира само екипировката,както има форуми за дх,фр,ам,хц защо да няма и за екипировка.Така мисля че ще се подреди още малко форума и ще е по полезно и по лесно за хората търсещи отговори относно екипировката да си ги намерят.Ако харесвате идеята ми, и е осъществима може и да се реализира. :) :beer:
Нов профил:GHOSTRIDER
Аватар
crazybiker

Рейтинг: 896

Мнениеот Alpina » Вто Окт 21, 2008 7:47 pm

А какво пречи екипировките да се дискутират в сегашния вид на раздели.
Все пак точно за всеки един от тях си има конкретен вид протектори, каски, обувки, очила/маски и т.н.
Идеята ти е добра попринцип, но според мен просто "Каска за ХС до ххх лв" може да си се дискотира точно в раздела за ХС
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот Kpoko » Вто Окт 21, 2008 7:58 pm

Цял раздел надали, по-скоро да се направи във всеки подфорум по една важна тема, в която да се обсъжда екипировката за всеки вид каране.
А ще е добре да се направи и по една тема и за гумите.
Аватар
Kpoko

Рейтинг: 2000

Мнениеот crazybiker » Вто Окт 21, 2008 8:00 pm

@Alpina:Да и сега е добре,но ако се обсъжда екипировката в отделни форуми мисля,че ще се избегнат доста повтарящи се теми,от рода на: "Кое да избера" и т.н.Както каза ти за всеки стил си има екипировка,така че с малко повече занимавка може,например,да се направи под всеки раздел да има секция за екипировка насочена към този стил каране. ;) :)
Нов профил:GHOSTRIDER
Аватар
crazybiker

Рейтинг: 896

Мнениеот Ozzie » Вто Окт 21, 2008 8:02 pm

Продукти за спускане и фрийрайд
Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

All Mountain/Ендуро продукти
Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 130-170мм, компоненти и екипировка за тях.

Продукти за крос-кънтри
Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването до 120мм, компоненти и екипировка за тях.

и т.н.
crazybiker не четеш достатъчно къде какво пише.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта