Нека да изразя и своето мнение.
Много е неприятно това че TOYAGA е освободил модераторското място, наистина е критичен, но ако няма критика няма как да се осъвършенстваме. Правилата в форума, а и по принцип са правила за да се спазват. Наистина TOYAGA е един много добър модератор, за съжаление аз а и други потребители - голям брой, също може би по някакъв начин сме допринесли за това той да се откаже от модераторските си права, с някоя заядлива реплика, за което най искрено съжалявам. Сигурен съм че ако не е бил той тук толкова време като човек наглеждаш нещата в форума, да са подредени с смисъл и в коректния тон на нещата, донякъде тук щеше да цари едно много сериозно неразбирателство между потребителите.
Аз мога да предложа да се направи анкета и то важна анкета, която да отрази реално гласа на хората дали искат TOYAGA да се върне като модератор, може би той пак няма да се съгласи но поне символично да засвидетелстваме уважението си към него. Може би някой хора ще гласуват с това че не искат TOYAGA като модератор в форума но според мен сериозните потребители ще гласуват за връщането му. Аз ще гласувам с ДА.

Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer