Става въпрос за "Състезания", "Организирани карания" и "Индивидуални карания". Повечето са без дата на провеждане на мероприятието в заглавието на темата и за да разбереш кои са минали, кои предстоят трябва да ги отвориш всички. Например ако искам да карам някъде следващата събота и неделя, трябва да отворя сума ти теми за да видя дали случайно датата на някое мероприятие ще съвпадне с моите свободни дни. Нека писането на дата в заглавието да бъде задължително.
 Поздрави на екипа.

Ако го бях видял, нямаше да напиша темата, но все пак нищо не пречи да се пише датата и в заглавието на форума за повече прегледност. Иначе всеки път трябва да влизаме в съответния форум през календара. Освен това, календарът е главно за състезанията.
  Ако го бях видял, нямаше да напиша темата, но все пак нищо не пречи да се пише датата и в заглавието на форума за повече прегледност. Иначе всеки път трябва да влизаме в съответния форум през календара. Освен това, календарът е главно за състезанията. . Календарът, наистина е много прегледен и е фокусиран на макс. Сега остава въпроса, дали и двамата с теб сме толкова мързеливи, че не сме го забелязали, или че той някак не се забелязва, поне за нови посетители на сайта
 . Календарът, наистина е много прегледен и е фокусиран на макс. Сега остава въпроса, дали и двамата с теб сме толкова мързеливи, че не сме го забелязали, или че той някак не се забелязва, поне за нови посетители на сайта 

сайтЪТ). Може би пък има една лека липса на линк към Календара във секцията с Организирани карания. (залепен като важна тема.) За Индивидуалните мероприятия съм съгласен, че е напълно достатъчно да се добавя датата в заглавието. Те по -скоро не са за вкараване в календар.
  сайтЪТ). Може би пък има една лека липса на линк към Календара във секцията с Организирани карания. (залепен като важна тема.) За Индивидуалните мероприятия съм съгласен, че е напълно достатъчно да се добавя датата в заглавието. Те по -скоро не са за вкараване в календар.
 Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
 Сега за първи път виждам какво пише в тази графа под Правила за форума
 Сега за първи път виждам какво пише в тази графа под Правила за форума