Sky_Knight написа: Блъскайки минуси се изразява обществен протест от неработещата система,
Sky_Knight написа:@PtD Я, у десно бе! Че щи направя ено котагеши и шси държиш патката с левата ръка. Ауу, че съм неграмотен и невъзпитан.
И се изживявам като простак. Много ми е кеф - честно!!! Дали това не ме прави обаче истински простак? Хмм, я, пофилософствайте по този въпрос...
Взели сте се твъде сериозно момчета. ..... Аз просто искам да се престане с проклетия рейтинг, особено по схемата, която работи той.
Искам само форума да си е нормално място за комуникация, обменяне на някакъв опит, споделяне и прочие тривиални обществени дейности.
Sky_Knight написа:трошенето на прозорци на чужда собственост ми се струва леко криминално
PtD написа:Не съм видял някакви кой знае какви ползи от теб в този форум
Sky_Knight написа:O, Благодаря ти! Благодаря ти че ме оцени! Благодаря ти, че си толкова могъщ и всесилен. О, трябва да бъда наказан! Но моля те, не с гуматаааааааа......
Quiz написа:Добре де...
@протестиращите,
щом смятате, че не трябва да се гледа рейтинга и той не отразява реално заслуги, умения или наличие на сиво вещество, там където му е мястото, защо просто не се абстрахирате от него и да си се държите толкова културно и възпитано, колкото твърдите, че го правите и съответно изисквате към вас самите?
В такъв случай, не би трябвало да имате проблем да помагате или получавате помощ в подходящите раздели, ако това ви е притеснението.
Sky_Knight написа:Взели сте се твъде сериозно момчета. Спрете се преди да е станало твърде късно.
Sky_Knight написа:Грозно е така.
Sky_Knight написа:Обаче точно това прави обществото истинско. did по-горе беше писал за целта на рейтинговата система и ролята на форума като цяло.
Sky_Knight написа:Имам чувството, че всички сте много далеч от това, което той описва.
Sky_Knight написа:Аз просто искам да се престане с проклетия рейтинг, особено по схемата, която работи той.
Sky_Knight написа:Искам само форума да си е нормално място за комуникация, обменяне на някакъв опит, споделяне и прочие тривиални обществени дейности.
Sky_Knight написа:Да мога да изразя мнение без да бъда третиран като някоя нисша твар. Или поне през повечето време. Да знам, че ако попитам нещо, винаги ще ми бъде отговорено културно, с разбиране и търпение. И да се науча и аз някой ден да отговарям и помагам на другите, така както на мен ми е било помагано.
Sky_Knight написа:За съжаление това не се случва сега. Или ако се случва то е рядко...
kotka12 написа:давам пример
аз не се оплаквам от цените на такситата
моят начин на протест е да не ги ползвам
ако не ми харесва форума
не виждам какво би ме задържало в него
Sky_Knight написа:А моето предложение го споделих на Admin. И то е само положително гласуване.
.....
Какво мислите за тази идея?
Sky_Knight написа:Какво мислите за тази идея?
Sky_Knight написа:Има различни мотивационни теории и е доказано, че тези с най-много ограничения и санкции са най-бързо даващите резултат, но най-неустойчивите и "фалшиви" в дългосрочен план.
Sky_Knight написа:Мотивационни, защото целта е да се "мотивират" потребителите да НЕ спамят и да пишат грамотно и с мисъл.
Sky_Knight написа:Защо трябва да бъдат пляскани през ръцете и да им се казва - "Не, не се прави така", вместо да се обяснява без заяждане и с необходимата доза внимание.
Sky_Knight написа:... Малките искат да помогнат. Не го правят с лошо чувство. Но просто не знаят как. Защо трябва да бъдат пляскани през ръцете и да им се казва - "Не, не се прави така", вместо да се обяснява без заяждане и с необходимата доза внимание.
Еми дай барем некоя кинта... иначе само с "искам" няма да постигнеш много!
Pr3d4t0R написа:Основният проблем на сегашното оценяване е, когато на някой му падне рейтинга, той изоставя тази си регистрация и си прави нов account с 1200 точки. Така той може отново и отново и отново да дава каквито съвети си иска.
Pr3d4t0R написа:Реално сегашната система не пречи по никакъв начин да се дават вредни съвети.
Pr3d4t0R написа:Имам чувството, че пуснахте рейтинга в тази му форма, за да се намали работата по триене на мнения. Е постигнахте целта си.
Pr3d4t0R написа:Гореспоменатата мекушавост за мен е непонятна. Всеки модератор влиза редовно и преглежда целия форум (личи ви по темите, в които пишете и по броя постове) и не мога да разбера какво пречи да се модерира според правилата?
Еми дай барем некоя кинта... иначе само с "искам" няма да постигнеш много!
Това е поредното намекване, че видиш ли без пари се бъхти горкия PtD (Ozzie също е намеквал това не веднъж). Не знам дали модераторите получават заплащане, пък и не ме интересува. Сайта и форума са се развили най-вече благодарение на интереса на потребителите. Благодарение на този интерес всеки предлагащ МТБ части и екипировка рекламира през сайта и форума. Така че изглеждате като смешни интересчии, когато говорите така.
Admin написа:Редакция: Малко си противоречах на едно място.
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта