bluskanie написа:предполагам правилата са за това...
Harka написа:Правилата са за всички. Точка.
bikerider написа:bluskanie написа:предполагам правилата са за това...
Не, не, изобщо не го усуквай. Спазваш ли ВИНАГИ правилата? Безпрекословно ли ги изпълняваш? Пресичаш ли винаги на пешеходна пътека...
Harka написа:Правилата са за всички. Точка.
bluskanie написа:Марто (нали така се казваш) защо не можеш да разбереш разликата? Разбира се, че спазвам правилата. А, когато не ги спазя, то не е НАРОЧНО и целта ми не е била да ги наруша...
bikerider написа:Един въпрос - когато трябваше да чета как разни посерковци ми се подиграват на говорния дефект, къде бяха правилата???? Не че ми е проблем, но щом говорим за принципност и за правила за всички, нека да говорим като хората.
bikerider написа:bluskanie написа:Марто (нали така се казваш) защо не можеш да разбереш разликата? Разбира се, че спазвам правилата. А, когато не ги спазя, то не е НАРОЧНО и целта ми не е била да ги наруша...
Владо (нали така се казваш), значи като се качиш пил в колата, то не е НАРОЧНО и целта ти не е да нарушиш Правилника???
bikerider написа:@Harka: Освен една реплика: "прекаляваш" друго не съм чел. Може и да съм пропуснал, разбира се.
Harka написа:bikerider написа:@Harka: Освен една реплика: "прекаляваш" друго не съм чел. Може и да съм пропуснал, разбира се.
Пропуснал си многото изтрити негови постове преди това...Може да го питаш. Сигурен съм, че си спомня.
bikerider написа:@bluskanie: Ако обичаш не ми се прави на мислочетец и не раздавай правосъдие на общо основание. Обидата съществува единствено в главата на "обидения". Ако можеш да докажеш преднамереност, моля - ДОКАЖИ. Дотогава ако обичаш спести тия локуми и не говори за принципност, докато не си 100% принципен. А, че не си е ясно - никой не е.
bluskanie написа:bikerider, не е нужно юридически да доказваме, че дадена реплика е обида з анякой, като сме достатъчно прозорливи, за да го разберем.
bluskanie написа:bikerider написа:@bluskanie: Ако обичаш не ми се прави на мислочетец и не раздавай правосъдие на общо основание. Обидата съществува единствено в главата на "обидения". Ако можеш да докажеш преднамереност, моля - ДОКАЖИ. Дотогава ако обичаш спести тия локуми и не говори за принципност, докато не си 100% принципен. А, че не си е ясно - никой не е.
Кво значи да докажа преднамереност, ти чуваш ли се? Ми аз мога да те наплюя в лицето и да кажа, че плюя мухата, която ти е била кацнала на носа. За съжаление не съм я уцелил... Ае докажи, че теб съм искал да наплюя? Ма така или иначе си оставаш наплют...
Казвал съм ги и преди. Шегите, които пускат "наште" хора, са си екстра, защото ние сме си ние и нали сме от 6г в тоя форум и имаме право да спамим. Обаче ако се появи някой на 16, дето прави правописни грешки, няма право да пише в повече от 4 теми и бива обиждан навсякъде... има деление ясно е, не случайно много хора искаха да се плаща акаунт.
MOD написа:bluskanie написа:bikerider написа:@bluskanie: Ако обичаш не ми се прави на мислочетец и не раздавай правосъдие на общо основание. Обидата съществува единствено в главата на "обидения". Ако можеш да докажеш преднамереност, моля - ДОКАЖИ. Дотогава ако обичаш спести тия локуми и не говори за принципност, докато не си 100% принципен. А, че не си е ясно - никой не е.
Кво значи да докажа преднамереност, ти чуваш ли се? Ми аз мога да те наплюя в лицето и да кажа, че плюя мухата, която ти е била кацнала на носа. За съжаление не съм я уцелил... Ае докажи, че теб съм искал да наплюя? Ма така или иначе си оставаш наплют...
Казвал съм ги и преди. Шегите, които пускат "наште" хора, са си екстра, защото ние сме си ние и нали сме от 6г в тоя форум и имаме право да спамим. Обаче ако се появи някой на 16, дето прави правописни грешки, няма право да пише в повече от 4 теми и бива обиждан навсякъде... има деление ясно е, не случайно много хора искаха да се плаща акаунт.
грешиш
bikerider написа:Както и да е. Нямам какво повече да кажа, освен да попитам - готови ли сте наистина да застанете на позиция "правилата за всички"???
Така трябва да е - факт. А правилата дали са дотам обективни (и могат ли въобще), че да се прилагат еднакво към всички?
NovemberCharlie написа:Отново да кажа, че смятам, че Миро, Любо и Юли са достатъчно възпитани и интелигентни хора и могат сами да разрешат този спор по между си.
Admin написа:не виждам от какво толкова негодувате.
Нали не очакваш аз да отговоря на този въпрос?PtD написа:NovemberCharlie написа:Отново да кажа, че смятам, че Миро, Любо и Юли са достатъчно възпитани и интелигентни хора и могат сами да разрешат този спор по между си.
Ами защо тогава трябваше да бъдем занимавани с него?
bikerider написа:Admin написа:не виждам от какво толкова негодувате.
Както ти казах на PM, негодувам срещу това, че някои хора само чакат повод да запеят: "разпни го". Казах ти заради кого се намесих в темата, а Юли преценил и изтрил - чудесно. Аз съм дотук.
bikerider написа:@Alien: Не защитавам TOYAGA, щото не съм му адвокат. Защитавам обаче правото му да бъде какъвто иска, щото вие го удряте на лична основа, като че ли TOYAGA ви е най-черния и омразен човек (знам ли всъщност).
Последната дума имат Admin и модераторите.
bikerider написа:Edit:
Държа обаче да знам кога ще се вземат мерки относно нещата, които МЕН ме карат да се чувствам обиден. Щом ще си играем на обидени девици, нека така да бъде. Кога ще се вземат твърди мерки срещу всичките лумпени, които не си дават труда поне да пишат грамотно? Кога ще се вземат мерки срещу неприкритото презрение към грамотните хора? Мен това ме обижда, та айде сега да видим дали правилата са за всички, като ще сме буквояди
Alien написа:Едит: по твоя едит - издребняваш.
BikeArea написа:Като си говорим за правила нека е конкретно:
...Презрението и неуважението към останалите членове/посетители няма да бъдат толерирани, дори да са прикрити зад думи, които да не могат да бъдат характеризирани като пряка обида...."
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта