Ти платил ли си за домейна? Платил ли си за хостинга? Платил ли си за поддръжка?
100% частно е. И по тази причина оплаквания за ограничаване свободата на словото ТУК и в други частни медии можеш да подадеш при арменския поп

А може би в публичния сектор няма правила и ограничения?bluskanie написа:Ти май нещо не разбираш значението на думата обществен, публичен...

bluskanie написа:Ти май нещо не разбираш значението на думата обществен, публичен...

bluskanie написа:Ти май нещо не разбираш значението на думата обществен, публичен...
 Някой може да ти ограничи правото да се изказваш в публичното пространство физически и по други такива начини. Но да речем, ако ти бъде блокиран профила в някой форум (не ти го пожелавам, разбира се), ти имаш ли възможност да си изкажеш мнението в собствен форум, собствен сайт, друг форум, блогове, и какво ли още не? Имаш я. Следователно не може да твърдиш, че някой ти е ограничил правото да се изказваш.
 Някой може да ти ограничи правото да се изказваш в публичното пространство физически и по други такива начини. Но да речем, ако ти бъде блокиран профила в някой форум (не ти го пожелавам, разбира се), ти имаш ли възможност да си изкажеш мнението в собствен форум, собствен сайт, друг форум, блогове, и какво ли още не? Имаш я. Следователно не може да твърдиш, че някой ти е ограничил правото да се изказваш. 

Admin написа: На практика, предполагам, че просто някой (или някои) те е взел(и) на мушка с минусите, както се е случвало на почти всеки от нас.

bluskanie написа:Някой е решил да ми избави от конституционното ми право да се изказвам в публичното пространство

bluskanie написа:Това е все едно собственика на някой хотел, магазин или театър да ми забрани достъп до обекта.

PtD написа:ОК, като алтернатива на появяването по БНТ ти предлагам да се появиш пиян-залян на входа на някой по-елитен клуб и да се позовеш на конституционното си право (не че го имаш) да влезеш вътре.

bluskanie написа:Разбира се!

Значи без съд съм задължен да те приема на гости по всяко време?bluskanie написа:Това е все едно собственика на някой хотел, магазин или театър да ми забрани достъп до обекта. Ми няма как да стане, без съдебно решение за това.

bluskanie написа:Ся, хотелите... нямам доказателство, че са обществени сгради, ама си мисля, че са.

Но просто документите, които имам не могат да бъдат предоставяни на трети лица
 Но просто документите, които имам не могат да бъдат предоставяни на трети лица  Зависи от типа на търговския център (т.е. на какви начала е изграждан), но на това хич не му е тук мястото
 Зависи от типа на търговския център (т.е. на какви начала е изграждан), но на това хич не му е тук мястото  

Sky_Knight написа:bluskanie написа:Ся, хотелите... нямам доказателство, че са обществени сгради, ама си мисля, че са.
Спри да си го мислиш - не са. Същото важи и за търговските центрове.

Antares написа:...туй вече надмина всякакви познати ми граници...

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта