Ти платил ли си за домейна? Платил ли си за хостинга? Платил ли си за поддръжка?
100% частно е. И по тази причина оплаквания за ограничаване свободата на словото ТУК и в други частни медии можеш да подадеш при арменския поп

А може би в публичния сектор няма правила и ограничения?bluskanie написа:Ти май нещо не разбираш значението на думата обществен, публичен...
bluskanie написа:Ти май нещо не разбираш значението на думата обществен, публичен...
bluskanie написа:Ти май нещо не разбираш значението на думата обществен, публичен...
Admin написа: На практика, предполагам, че просто някой (или някои) те е взел(и) на мушка с минусите, както се е случвало на почти всеки от нас.
bluskanie написа:Някой е решил да ми избави от конституционното ми право да се изказвам в публичното пространство
bluskanie написа:Това е все едно собственика на някой хотел, магазин или театър да ми забрани достъп до обекта.
PtD написа:ОК, като алтернатива на появяването по БНТ ти предлагам да се появиш пиян-залян на входа на някой по-елитен клуб и да се позовеш на конституционното си право (не че го имаш) да влезеш вътре.
bluskanie написа:Разбира се!
Значи без съд съм задължен да те приема на гости по всяко време?bluskanie написа:Това е все едно собственика на някой хотел, магазин или театър да ми забрани достъп до обекта. Ми няма как да стане, без съдебно решение за това.
bluskanie написа:Ся, хотелите... нямам доказателство, че са обществени сгради, ама си мисля, че са.
Sky_Knight написа:bluskanie написа:Ся, хотелите... нямам доказателство, че са обществени сгради, ама си мисля, че са.
Спри да си го мислиш - не са. Същото важи и за търговските центрове.
Antares написа:...туй вече надмина всякакви познати ми граници...
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта