За поведението на участниците във форума.

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

За поведението на участниците във форума.

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Май 08, 2006 9:18 am

@admin&moderators
Моля, да вземете спешни мерки явлението Nightwolf да напусне форумите. Не смятам да се занимавам повече с него, и се надявам да му покажете, че тук не е място за подобно поведение.
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот bluskanie » Пон Май 08, 2006 8:02 pm

Е що бе? Той си е представителна извадка, а пък форума (този) се стреми да показва истината...Бих казал дори е полезно да има подобни изказвания, от подобни хора/животни. Така се пораждат спорове, които водят до интересни дискусии.
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Гост » Пон Май 08, 2006 10:13 pm

О,госожице,извинете ме за грубия език,който не целеше ни най-малко да ви обиди.Просто до сега си мислех,че говоря с един ноемврийски манаф,но след като бяхте така любезна да ми направите забележка,обещавам това да не се повтаря.Извинете ме за причиненото неудобство.А аз ви обещавам,че "явлението Nightwolf" ще продължи и занапред да ви радва с присъствието си.Благодаря за вниманието.:D
Гост

Мнениеот Гост » Пон Май 08, 2006 10:21 pm

[quote="bluskanie"]

Е що бе? Той си е представителна извадка, а пък форума (този) се стреми да показва истината...Бих казал дори е полезно да има подобни изказвания, от подобни хора/животни. Така се пораждат спорове, които водят до интересни дискусии.
[/quote]
:thumbu:Съгласен съм с това,което казваш.И без да се изтъквам смея да твърдя,че досега съм казал доста истини,по отношение на живота в България.Аз съм най-добрия приятел на истината и се радвам когато отварям очите на другите.Стига да искат разбира се.;)
Гост

Мнениеот bluskanie » Пон Май 08, 2006 10:51 pm

Истината за представителната извадка...за народо:)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот Гост » Пон Май 08, 2006 10:58 pm

[quote="bluskanie"]

Истината за представителната извадка...за народо:)
[/quote]

Нещо не разбрах,я пак!
Гост

Мнениеот Admin » Пон Май 08, 2006 11:33 pm

:crazy::crazy::crazy:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Alpina » Вто Май 09, 2006 6:35 am

[quote="Admin"]

:crazy::crazy::crazy:
[/quote]

:dunno:
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Май 09, 2006 8:27 am

[quote="Nightwolf"]

О,госожице,извинете ме за грубия език,който не целеше ни най-малко да ви обиди.Просто до сега си мислех,че говоря с един ноемврийски манаф,но след като бяхте така любезна да ми направите забележка,обещавам това да не се повтаря.Извинете ме за причиненото неудобство.А аз ви обещавам,че "явлението Nightwolf" ще продължи и занапред да ви радва с присъствието си.Благодаря за вниманието.:D
[/quote]

Гл*пак!:D
П.П. При анализа на словата на NW беше установено силно влечение към думата "м***ф". Очевидно господата с подобна ориентация са заели съзнанието на въпросната личност. Доказано е, че влечението към еднополовата любов е силно застъпено в средите на нацистите. Дори се твърди, че ярко изразената им агресивност е прикритие на сбърканата им сексуалност.:D
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот did » Вто Май 09, 2006 9:32 am

NovemberCharlie, кво ти става?
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот velco » Вто Май 09, 2006 9:34 am

Е, не знам на властта не им ли се набива в очите, че за последните три месеца имаше повече заключени теми отколкото през последните три години, като общото в тях беше наличието на <s>лицето</s>задника Nightwolf. Само през последните 12 часа аз видях поне две теми със провокации от страна на въпросния индивид. Като отчитаме изцяло деструктивната роля на споменатото същество и абсолютната липса на всякакъв полезен принос към тематиката на сайта и форумите, смятам за крайно наложително отстраняването на този екземпляр.
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

Мнениеот bikerider » Вто Май 09, 2006 9:59 am

@NC, velco:
Що му се връзвате изобщо?
Мисля, че най-добрия начин да стане това, което иска velco е да отговаряме на вълчо с това което заслужава - мълчание. Другото е загуба на време и нерви заради някакъв галфон, който си е избрал шизофреник за role-model :crazy:

С противомерки няма да го спрете, просто не му обръщайте внимание. Все пак модераторите не са пъдари, а и това ще е прецедент. После иди се оправяй като се надигне форумен "бунт" срещу "цензурата" :eek:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Май 09, 2006 9:59 am

[quote="did"]

[/quote]

Абе имам мониторинг от ЕК и малко съм се изнервил:D:beer:
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Lubo » Вто Май 09, 2006 10:00 am

[color=red][b]Да е КУР да му го набиеш, а то е сиво вещество.[/b][/color]
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Май 09, 2006 10:00 am

[quote="bikerider"]

@NC, velco:
Що му се връзвате изобщо?
Мисля, че най-добрия начин да стане това, което иска velco е да отговаряме на вълчо с това което заслужава - мълчание. Другото е загуба на време и нерви заради някакъв галфон, който си е избрал шизофреник за role-model :crazy:

С противомерки няма да го спрете, просто не му обръщайте внимание. Все пак модераторите не са пъдари, а и това ще е прецедент. После иди се оправяй като се надигне форумен "бунт" срещу "цензурата" :eek:
[/quote]

Тъй, тйъ, ама човекът спомена майка ми все пак:(!:
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот bikerider » Вто Май 09, 2006 10:01 am

[quote="NovemberCharlie"]
Абе имам мониторинг от ЕК и малко съм се изнервил:D:beer:
[/quote]

Пусни си вентилатора, че сега вълчо ще се наака от бяс :rofl:

@Lubo: нема толкова малка фуния :D:agree::beer:
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Вто Май 09, 2006 10:02 am

[/quote]

Ма какъв човек, той е просто един нощен вълк. Прости му липсата на обноски :rofl:
Аватар
bikerider

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Май 09, 2006 10:09 am

[quote="bikerider"]

[/quote]

Ма какъв човек, той е просто един нощен вълк. Прости му липсата на обноски :rofl:
[/quote]
:D:beer::thumbu:
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Windstream » Вто Май 09, 2006 10:10 am

[quote="velco"]

Като отчитаме изцяло деструктивната роля на споменатото същество и абсолютната липса на всякакъв полезен принос към тематиката на сайта и форумите, смятам за крайно наложително отстраняването на този екземпляр.
[/quote]

Бе то хубаво ще го отстранявате, ама как:
- маха му се регистрацията -&gt; ще си направи нова
- банва му се ника -&gt; ще си направи нов
- банва му се IP-то -&gt; непрактично
Просто когато някой зацикли в режим "тъп, но упорит" може да бъде надвит само от някой по-тъп или по-упорит от него, а не вярвам на модераторите да им се дебне по цял ден за вълчи бисери.

NightWolf, ти даваш ли си изобщо сметка че дали нещо е истина или не ти си решаваш на база информацията с която разполагаш в момента, а ти получаваш точно толкова информация колкото някой някъде е решил за безопасно да разпространи? Какво тогава остава от твоята "истина"?
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Май 09, 2006 10:19 am

[quote="Windstream"]

[quote="velco"]

Като отчитаме изцяло деструктивната роля на споменатото същество и абсолютната липса на всякакъв полезен принос към тематиката на сайта и форумите, смятам за крайно наложително отстраняването на този екземпляр.
[/quote]

Просто когато някой зацикли в режим "тъп, но упорит" може да бъде надвит само от някой по-тъп или по-упорит от него, а не вярвам на модераторите да им се дебне по цял ден за вълчи бисери.

NightWolf, ти даваш ли си изобщо сметка че дали нещо е истина или не ти си решаваш на база информацията с която разполагаш в момента, а ти получаваш точно толкова информация колкото някой някъде е решил за безопасно да разпространи? Какво тогава остава от твоята "истина"?
[/quote]

Прав си!
За това аз ще направя така:
[color=red][size=200]Nightwolf, махни се от този форум! Нямаш място в тук![/size][/color]
Който иска да ме подкрепи.
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот did » Вто Май 09, 2006 10:37 am

Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Май 09, 2006 10:43 am

[quote="did"]

[/quote]

питай шибаните системи за interconnectivity:(!:
Edit: сега ще изслушам един Benzin на Rammstein, да се нормализирам, че нещо съм яхнал метлата:D
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Май 09, 2006 10:54 am

[quote="Windstream"]

[quote="velco"]

[/quote]

[/quote]

Прав си!
За това аз ще направя така:
[color=red][size=200]Nightwolf, махни се от този форум! Нямаш място в тук![/size][/color]
Който иска да ме подкрепи.
[/quote]

Всъщност по-добре не ме подкрепяйте, че току виж се махнал, и после ще настане една скука....:D:beer:
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот velco » Вто Май 09, 2006 11:00 am

Всъщност по-добре не ме подкрепяйте, че току виж се махнал, и после ще настане една скука...
[/quote]

То пък с него е ебати забавлението, накъдето се обърнеш - мастията срала на метеното ...
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Май 09, 2006 11:01 am

[quote="velco"]

Всъщност по-добре не ме подкрепяйте, че току виж се махнал, и после ще настане една скука...
[/quote]

То пък с него е ебати забавлението, накъдето се обърнеш - мастията срала на метеното ...
[/quote]
:D:thumbu:
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот Гост » Вто Май 09, 2006 10:54 pm

[quote="Nightwolf"]

[/quote]

Гл*пак!:D
П.П. При анализа на словата на NW беше установено силно влечение към думата "м***ф". Очевидно господата с подобна ориентация са заели съзнанието на въпросната личност. Доказано е, че влечението към еднополовата любов е силно застъпено в средите на нацистите. Дори се твърди, че ярко изразената им агресивност е прикритие на сбърканата им сексуалност.:D
[/quote]
Да,да.Тия ги разправяй на баба си.Нацисти?:bigeyes:Имаш нужда от професионална помощ.Ууупс!Госпожице,простете!:rofl:
Гост

Мнениеот Гост » Вто Май 09, 2006 10:55 pm

[quote="velco"]

Е, не знам на властта не им ли се набива в очите, че за последните три месеца имаше повече заключени теми отколкото през последните три години, като общото в тях беше наличието на <s>лицето</s>задника Nightwolf. Само през последните 12 часа аз видях поне две теми със провокации от страна на въпросния индивид. Като отчитаме изцяло деструктивната роля на споменатото същество и абсолютната липса на всякакъв полезен принос към тематиката на сайта и форумите, смятам за крайно наложително отстраняването на този екземпляр.
[/quote]
Аз ща отстрана тебе...Дупе шлякано!:D
Гост

Мнениеот Гост » Вто Май 09, 2006 10:56 pm

[quote="bikerider"]

@NC, velco:
който си е избрал шизофреник за role-model :crazy:
[/quote]

:crazy:
Гост

Мнениеот Гост » Вто Май 09, 2006 10:59 pm

[quote="bikerider"]

[/quote]

[/quote]
Оффф,да.:lol:
Гост

Мнениеот MAN6 » Вто Май 09, 2006 11:03 pm

ако не те баМнат скоро ще настигнеш bikerider по брой постове... :evil:
xund
Аватар
MAN6

Следваща

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта