TOYAGA написа:Сериозно... И без извинение.
:agree:EmZo написа:Ами очакваше се...
...май нещата достигат върховата си точка и ако може да ги съпоставим със закона за пределната полезност, надявам да следва спад...
Ozzie написа::agree:
Преди време пак се беше получило нещо такова, отшумя... Сега пак. Колелото очевидно се върти.
Дано съм аз,дано съм азHarka написа:След вчера и днеска лично ще съдействам някои хора да бъдат баннати за неопределен период от време!
Harka написа:След вчера и днеска лично ще съдействам някои хора да бъдат баннати за неопределен период от време!
Harka написа:След вчера и днеска лично ще съдействам някои хора да бъдат баннати за неопределен период от време!
FasTmaN написа:Дано съм аз,дано съм азHarka написа:След вчера и днеска лично ще съдействам някои хора да бъдат баннати за неопределен период от време!
bored написа:За мен си остава -> зуе у правилата, админа и модераторите малко не им дреме за простотията -> не я коригират (ТРИЯТ!!!), или се страхуват от това някой 'новобранец' да не се заяде с тях след подобно действие, че да се наложи да 'спорят'/доказват с/пред него ?
Windstream написа:...BTW не веднъж съм го казвал, и сега пак ще го повторя - дефакто Админ и модераторите не са длъжни да дават на никого никакви обяснения за действията си, поне докато сайта и форума са частни (а те все още са) и не плащате членски внос или нещо подобно властимащите могат и имат пълното право да вилнеят както си намерят за добре
bored написа:Така и трябва да е, на който не му харесва да си ходи!
Windstream написа:bored написа:Така и трябва да е, на който не му харесва да си ходи!
Бе не ме разбра много май, ама здраве да е
bored написа:Бил съм свидетел на подобни недоволства и караници и в други форуми, пък и късно вечер когато съм нямал друго занимание съм чел споровете тук, тоест разбрах какво имаше предвид. И т.н.
Admin написа:Решението с банването и прочие мерки е лесно. И след него какво? Сякаш банването на 3-4 човека, които бълват интересни за тях и досадни за повечето други посетители теми, ще накара другите посетители да започнат да пишат повече?
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта