А аз пък желая да се оплача от рейтинговата система. Вместо да ограничи броя на неграмотните пубери, тя ги прави още по-активни, кара ги да регистрират нови потребители. Това не променя съществено общия брой на хората, които ще се насладят на банерите, но скоро съвсем ще спре да се обсъжда нещо по-различно от крос, драг и др. прекупвачи от световно значение.
Все пак ако реши някой от зелените да изиграе ролите на съдия, прокурор и адвокат - ето ги материалите по делото:
От
viewtopic.php?f=30&t=142259&p=941220#p941220magnumz написа:Охх аз си мислех, че говорим за някакво хубаво колело... Това ли е то
http://www.g-whizzcycles.co.uk/Images/B ... CN4640.jpg ? Ако да не виждам смисъл от деоре на такова колело. ЗА главината ако е на резба решението е да се пренаплете каплата с главина на шлиц, за да спре да криви. Или нова капла с главина на шлиц

magnumz написа:Желая далият минус да се обоснове кое от написаното не е правилно? Може и на ЛС!
Дано съм го цъкнал аз, не съм много сигурен... Но пък се обосновах:
GOA написа:Аз виждам доста неправилни неща, отзад напред:
Типа на главиата (резба/шлиц) няма отношение към якостните характеристики на оста, най-малкото защото и на главина с резба може да се сложи куха ос, както и плътна на главина с "шлиц" (няколко са!). Материала, от който е направена оста е много по-обширна тема. Броя на лагерите също може да е различен - 2, 3, 4...
Твоята представа за хубаво колело няма нищо общо с начина на употреба на колелото. Хора с достатъчно голям опит не се нуждаят от модерните в момента изгъзици. В случая въпроса е поставен категорично: Искам нещо,което като натисна лостчето да мога да правя Flip-ове. А това означаво само едно: прилична спирачка с добри накладки. Всичко останало не подлежи на обсъждане. В последния тур дьо франс видях в два етапа Петър Саган да финишира карайки на задна гума, което категорично опровергава всеобщото мнение, че с такова колело немогат да се правят такива неща.
magnumz написа:Ти си шосейка... Няма как да те убедя, че главината на шлиц е по-здрава заради ред причини като най-вече стила ти! И при v-пбразните няма накладки, а са колодки. Също дадената от мен спирачка е с достатъчна сила, но това да си с хубава не клатеща се твърда рамка и с негънеща се задна ос на главината явно е изгъзица. Няма заяждане. Може и да съм прекалил с оценката на колелото.
GOA написа:Майка ти е шосейка. А на мен са ми през чепа убежденията на вдървените философи. Ако беше виждал главина за КРАЗ щеше да трърдиш, че тя е най-здравата.
magnumz написа:Maika ti da eba kreten shiban zaqdliv!!! Otide i mi napraska minusite. Te eba v ustata pedal m1rshav!!!
magnumz написа:Вие сте заядлив и вулгарен индивид. Явно не можете да се обосновете и е най-лесно да намесвате роднини. Също обичате да оценявате произволни мнения на даден потребител негативно, за да докажете явно нещо!
magnumz написа:Phahah prasni mi oshte 20 minusa ebana shoseika
magnumz написа:Желая да се оплача от GOA поради заядливото му и вулгарно отношение към мен. Въпросния реши в последната ми тема да сложи два минуса само, защото не може да се ободнове като човек и най-добрия начин е да се държи вулгарно и да злоупотребява!!
Начало: 17 Авг 2013 08:29
Край (едва ли): 17 Авг 2013 19:27
Вместо да го стимулира да прекара една приятна събота, рейтинговта система го връзва пред комютъра да покаже потенциала си. Все пак е постигната идеалната цел - популяризиране на планинското колоездене... сред рекламодателите.

Няма ли анти спам система за лични съобщения? Не успях да открия такава.