За онлайн магазините на запад..

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

За онлайн магазините на запад..

Мнениеот gurga4a » Пон Фев 04, 2008 9:56 am

Предлагам в общия форум да се пусне по една тема за различните магазини като rowyrowy, chainreaction и т.н. и при различните поръчки които се правят да се пише в тази тема защото сега като се загледах който квото му хрумне да си поръча пусна нова тема и флуди форума в излишък..
www.veterinar-bg.com
Sell:Fox vanilla fork
Аватар
gurga4a

Рейтинг: 1271

Мнениеот Alpina » Пон Фев 04, 2008 10:43 am

Аз пък мисля, че така е по-добре. Просто старите теми да се трият, инак ще стане мазало ако са в една.
Или по-скоро да се направи форум в раздел "Пазар", под форум "За пазара", където да има форма за заглавието на темата:

<> Сайт <> сума, която трябва да се събере <> желателна дата за правене на поръчката <>

Според мен там им е мястото на тези теми, а ще е доста пригледно, ако са обособени. Още повече, че ми се струват по-сериозни, от колкото повечето в раздел "Пазар"
C'est la vie
Аватар
Alpina

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Пон Фев 04, 2008 11:27 am

И аз в последните дни си мисля за нещо като предложеното от Alpina, така че темата е добре дошла, ако някой има мнение по въпроса къде и как да стоят подобни теми :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот outfaced » Пон Фев 04, 2008 12:40 pm

ами Alpina хубаво го е предложил :agree:

чудя се само как точно ще протича организацията при поръчването, ако можем да я вкараме малко в рамки ...

кой поръчва ...
който пита пръв, който е за най голяма сума или някой от града, от който са най многото поръчки ...

и малко по стегнато и сериозно трябва да се пише в тая тема, че да няма неприятни изнеади ...
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот Redhat » Пон Фев 04, 2008 1:00 pm

Най-добре е да се обособи отделен раздел в секция пазар.

User Х пуска обява, че има намерение да поръчва от магазин Y, като уточнява детайлите. Аз искам да си купя нещо си за толкова пари, минимума за безплатна доставка е толкова и толкова. Краен срок за заявки...

Темата трябва да е като всички останали в пазар, т.е. да може да се допълва от автора и да не може да се отговаря. От там нататък разбиранката става чрез други комуникационни средства като Scype, ЛС, ICQ и т.н., като автора държи темата актуална и добавя user-ите включващи се в пазаруването, сумата, която не достига за безплатна доставка и т.н.

Поръчва автора на темата, ако може, ако не - тоя дето може, кредитни карти, ала бала.

Съответно той получава стоката и оттам еконти, на крака, пощи, БДЖ и ред други начини за разпределяне.

Това ще държи темата стегната, няма да позволи offtopic и евентуално ще има по-сериозно отношение от страна на заинтересованите страни, продиктувано от извънфорумната комуникация.

На пазар, като на пазар.
You Bastards!
Аватар
Redhat

Мнениеот M1010X » Пон Фев 04, 2008 1:49 pm

Redhat & Alpina написа::agree:

И аз си мисля, че най-добре ще е да е в отделна секция в Пазар. Чудя се доколко ще е удобно без да има право всеки да отговаря, но може би в случая удобството трябва да отстъпи на ползата и резултата.
Above and beyond
Аватар
M1010X

Рейтинг: 1980

Мнениеот ko3er » Пон Фев 04, 2008 2:31 pm

И аз съм съгласен с вас момчета.Няма да е лошо ако се организираме малко повече за да стане работата в нормални срокове без усложнения, а и най-важното без да трябва всички,които не се интересуват да гледат темат,макар че според мен и сега на никой не пречат двете теми,но все пак няма нищо по-хубаво от добрата организация.Според мен ако се сложи такъв раздел в секция "пазар" ще се провокират и други хора да ползват офертите на чуждите магазини,защото ще разберат,че всъщност няма нищо сложно в пазаруването от запада ;) :)
Аватар
ko3er

Рейтинг: 1955

Мнениеот gurga4a » Пон Фев 04, 2008 10:27 pm

като се замисля идеята на алпина наистина е по-разумна и админе мен ако ме питаш прави я никой няма да има против :)
www.veterinar-bg.com
Sell:Fox vanilla fork
Аватар
gurga4a

Рейтинг: 1271

Мнениеот Antares » Вто Фев 05, 2008 1:03 am

Подфорум - "online магазини". Там може да се прехвърлят темите относно online магазините, въпросите за тях, препоръки и т.н.

Само че може би ще е добре и там, подобно на пазара да е възможно по всяко време да се редактира заглавния пост, така че да може да се актуализира информацията относно даден сайт, ако темата прави "ревю", или ако е групова покупка - да може да се актуализира по-гъвкаво информацията относно броя купувачи, събрана сума и т.н.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта