За "Мероприятия"

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

За "Мероприятия"

Мнениеот Yavkata » Чет Фев 28, 2008 8:04 am

Уважаеми съфорумници, как смятате, дали няма да е малко по - пригледно ако се обособят някои по - основни теми във раздела, вместо да се пише за конкретна дата и място. Така например има няколко теми "Сопот" за различни дати. "Драгалевските" теми са неизброими. Теми от типа "Каране на ...еди кога си?" също бол.
Идеята ми е , че ако се оформят няколко основни теми ще стане по - пригледно. Пример.
Лозенска планина и Плана
Витоша
Родопи
Сопот
и т.н.
Ето сега за тази събота/неделя ми се кара някъде из Планско, но няма такава тема(всичките са за минала конкретна дата) и трябва да пускам отделна.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Мнениеот 4getcredo » Чет Фев 28, 2008 9:57 am

Аз не виждам смисъл да се класира информацията по този начин... Плана е малка.... ама Родопите :) Когато някои организира нещо, той до някаква степен носи "отговорност" в обособената си тема... :) Иначе по трудно ще става ясно кой накъде и как.

Малко прекалено ми се вижда да се подрежда, прошнорова и спонтанното желание да покараш с компания. ;) Техническата информация има нужда от класиране, но мероприятия - не. :beer:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот PtD » Чет Фев 28, 2008 10:36 am

Аз съм за, но не мисля, че ще могат да се вкарат потребителите в тия релси :nuts:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот ilinkolov » Чет Фев 28, 2008 10:51 am

Шаблон за заглавията ще свърши работа. Напр. %район%; %място%; %дата%
от всичко по нещо и от нищо достатъчно
Аватар
ilinkolov

Рейтинг: 1251

Мнениеот 4getcredo » Чет Фев 28, 2008 10:52 am

PtD написа:Аз съм за, но не мисля, че ще могат да се вкарат потребителите в тия релси :nuts:

Ти си ясен!! :nuts: Модерацията има нужда от ... още за модериране :evil:

... освен Admin да направи едно звено за форумната модерация, което да се занимае със съкращението на форумната модерация :D ...
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот outfaced » Чет Фев 28, 2008 11:03 am

то в "пазар" няма формат/формуляр вие за мероприятия се косите

иначе да не откриваме топлата вода, ама в някой други форуми примерно е организирано доста добре (то кой разбира се, ако не немците ще вкарат ред :D )
http://www.mtb-news.de/forum/ (горе в дясно под банера-актуални анонси)
http://www.mtb-news.de/lmb/ (списък с всичкото каране)
http://www.mtb-news.de/lmb/entry.php?do=i (формуляр за вписване на организирано каране)
ама при нас ми се вижда абсурдно да стане това :dunno:
пък и в хауса си има чар ;)
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Мнениеот PtD » Чет Фев 28, 2008 11:22 am

4getcredo написа:
PtD написа:Аз съм за, но не мисля, че ще могат да се вкарат потребителите в тия релси :nuts:

Модерацията има нужда от ... още за модериране

Удебеленото да се чете: "по никой начин не могат да се накарат драгите потребители да се съобразяват с такива правила, без да се употреби личен труд за вкарване в правия път, а личният труд смятаме за целесъобразно да се вложи в други начинания" ;)
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот bikerider » Чет Фев 28, 2008 12:42 pm

Не виждам смисъл от по-нататъшна фрагментация на форума. Ще е удобно за някои, а за други ограничаващо.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Admin » Чет Фев 28, 2008 1:21 pm

Аз също смятам, че с подобни теми ще стане по-трудно и объркващо.
В момента многото теми може и да не са "най-естетическото" решение, но всъщност на мен ми се струва, че всичко е ясно: тема за Драгалевци днес, тема за Драгалевци утре, тема за Плана другиден...
Ако за всяка дестинация се направи отделна тема, според мен ще настане обърквация: Пешо пуска тема за Драгалевци утре, Тошо за Драгалевци другиден и изведнъж Гошо казва "Навит съм!" и разбира се забравя да уточни за кое от двете карания е навит. Умножете действащите лица по 2-3 и кашата става пълна (и съвсем вероятна). :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Alpina » Чет Фев 28, 2008 6:54 pm

Единствено да се призоват пускащите ги да слагат по някоя дата само ;)
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот BikeArea » Чет Фев 28, 2008 7:09 pm

Още един глас положението да си остане както е сега. :agree:

Винаги, когато пускам тема в "Мероприятия" се старая да упоменавам мястото и датата на карането още в заглавието. Ако всички правят така смятам, че ще е достатъчно прегледно.
А пък винаги, когато пиша по пусната тема го правя с ясното съзнание, че взимам отношение по плана утре да се кара еди къде си (примерно).

Ако отделим например тема Родопи и след края на сезона темата е станала 20-тина и повече страници какво се случва, когато искаш да видиш снимките и да провериш какво е било карането, което се помещава незнайно къде из всичкото.

Може би, ако се направят подраздели в "Мероприятия" ще стане хавата.
Например в подраздел Плана всеки си пуска отделна тема за каране в тази планина.
Обаче остава отворен въпроса за трансконтиненталните Рило-Родопски (или други подобни) карания, които всъщност не са много, но все пак си ги има.
Your bike, your way !
Аватар
BikeArea

Рейтинг: 1507

Мнениеот did » Пет Фев 29, 2008 1:03 pm

я не се занимавайте с глупости!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта