Предложение за Продава - Велосипеди и рамки

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

Предложение за Продава - Велосипеди и рамки

Мнениеот mango » Нед Яну 25, 2009 7:07 pm

Така предложението ми е да се раздели на 2 суб форума
В единят да се предлагат само Цели колела, а в другия да се предлагат само рамка и рамка+вилка примерно

Според мен ще се олеснят купувачите защото сега има 6 страници реално погледнато има 2-3 страници само с рамки и части с тях, а другите 3-4 страници са цели колела
Искам да видя какво мислите вие
Аватар
mango

Рейтинг: 1174

Мнениеот bluskanie » Нед Яну 25, 2009 7:17 pm

Принципно има смисъл, ама много форуми станаха, братче. После може да ги разделим и по цвят :)
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот Isidor » Пон Фев 09, 2009 7:56 pm

Или пък да се направи като търсачката на mobilen.bg :idea: :popcorn:
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

Мнениеот me4oce » Пон Фев 09, 2009 9:06 pm

Isidor написа:Или пък да се направи като търсачката на mobilen.bg :idea: :popcorn:

Добра идея,но си мисля че все ще има липсващи рамки.
Аватар
me4oce

Рейтинг: 1003

Мнениеот did » Пон Фев 09, 2009 9:20 pm

Isidor написа:Или пък да се направи като търсачката на mobilen.bg :idea: :popcorn:

При велосипедите това е НЕВЪЗМОЖНО!

Освен това, за да се поддържа такава система в работещо и адекватно състояние, трябват КВАЛИФИЦИРАНИ ХОРА, които да работят и поддържат системата непрекъснато. Това не става без пари.

Ако, мили ми утопичен Isidor, не си забелязал, този сайт е БЕЗПЛАТЕН, за разлика от цитирания от теб автомобилен сайт. Като почне през бизнеса с употребявани велосипеди да се върти същата парична маса, каквато се върти покрай автомобилите, пак се обади и тогава (обещавам!) няма да ти се нахвърля така остро. Тогава ще има и хора, които да платят 2-3 лева, за да прочетат някоя обява. В MTB, засега поне, такова нещо няма как да стане.

Колкото до основната идея на темата: Ако някак накарате хората, публикувящи обяви, в заглавието на темата си да описват това, което продават, няма да има нужда от никакво делене. Просто трябва ясно да пише с 5 думи дали е велосипед или рамка и какъв модел и от коя година е. Обяви със заглавие "продавам" просто трябва да заминават в небитието моментално.

Просто трябва (най-накрая!) някой да започне НАРЕД да трие темите, на които в заглавието не е описано коректно съдържанието, или са на шльокавица, или са без координати за връзка, или са просто неадекватни. И при всяко триене, да се отнемат поне 30 точки от рейтинга!

В момента половината теми не отговарят на ВСИЧКИ условия на пазара! От това печелят само неграмотниците.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот yavka » Пон Фев 09, 2009 9:29 pm

Във форума няма чак толкова обяви, че да се дели на рамки или цели велосипеди и заглавията на тези 5-6 страници се четат за 5 минути.

Друг е въпроса, че 50% от обявите не са оформени по правилата. Аз смятам, че хората, които пишат обявите си по този начин са немърливи и е рисковано да се купува продукт от тях (лично мнение).
Аватар
yavka

Рейтинг: 1945

Мнениеот Isidor » Пон Фев 09, 2009 11:19 pm

did, спокойно! :) Не го приемам и за остро, твоето "нахвърляне".
Наясно съм, че е невъзможно и съм наясно и с отговора си от предния пост - в тема с почти (да не казвам направо с) абсурдно предложение, как да дам свястно предложение :D . Разбирам, че се бунтуваш за това да има НЯКОИ, които да си вършат работата и за някои, които да спазват правилата, защото не си единствен.
А междудругото, не знам дали ти и/или другите са забеязали, че не е само до вършене на работа и спазване на правила, а и до внимателно четене на обявите.
Не казвам, че ги спазвам максимално, но гледам това, което продавам да е колкото може по-ясно описано И ПАК ИМА ХОРА, КОИТО СА НЕДОЧЕЛИ. Е! Кел файда от другите неща, като има и такива дето са постоянно слепи.... няма да давам примери :), но имам такива.
Айде, сладки сънища на did и на другите ! :) :):)
Последна промяна Isidor на Пон Фев 09, 2009 11:22 pm, променена общо 1 път
Аватар
Isidor

Мнениеот Stancho » Вто Фев 10, 2009 9:45 am

Няма толкова много обяви във пазара на форума, та да се правят субфоруми и т.н. Просто ако търсиш нещо - влизаш и гледаш 5-6 страници се прехвърлят за 10-15 минути, като гледаш внимателно...
Аватар
Stancho

Рейтинг: 1699

Мнениеот Isidor » Вто Фев 10, 2009 3:31 pm

Stancho написа:Няма толкова много обяви във пазара на форума, та да се правят субфоруми и т.н. Просто ако търсиш нещо - влизаш и гледаш 5-6 страници се прехвърлят за 10-15 минути, като гледаш внимателно...

:agree: :agree: :agree: ;)
Аватар
Isidor

Мнениеот Mast3rm1nd » Вто Фев 10, 2009 4:47 pm

@did :agree: напълно съм съгласен.
Аватар
Mast3rm1nd

Рейтинг: 936

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта