Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот Admin » Сря Апр 01, 2009 11:23 am

Уважаеми съфорумци,

Ако някой е взел насериозно съобщението на началната страница на форума, което се появи снощи, моля за извинение за причиненото безпокойство. Това беше първоаприлска шега, която малко подрани поради причини, които вероятно всички виждате. Казано накратко, прехвърлихме форума към следващото поколение софтуер, т.е. към платформата phpBB3.

Още в началото искам да поднеса извиненията си на axelmax, към когото много хора са отправили гневни писания, мислейки, че той има нещо общо с неработещия форум. Честно казано, не очаквах толкова много хора да приемат шегата насериозно. Надявам се, че всеки, който вчера е тормозил axelmax по този повод, ще му се извини лично. А пък axelmax сигурно вече се е убедил, че да бъдеш раволюционер и да сваляш властта не е толкова лесно :)

Дотук с шегите, време и за малко по-сериозни обяснения. Започвам с уточнението, че допреди месец изобщо не планирахме да минаваме от phpBB2 към phpBB3, но промяната се наложи неочаквано във връзка едни други промени, за които се надявам скоро да научите. Затова има едно нещо, което ще бъде оправено в бъдеще, и това е външният вид на форума. Сега използвахме стандартния шаблон, заложен в него - не го намирам за никак лош, но от гл.т. на цветове и някои икони е ужасен! За съжаление нямаше как в толкова кратки срокове да се занимаваме точно с външния вид, но мисля, че бързо ще му свикнете, а и скоро ще дойде и неговият ред.

А сега ще ви запозная, доколкото мога, с всички промени и нови функции, които идват с phpBB3. Оригиналният скрипт бе модифициран заради добавянето на рейтинговата система и за да бъдат оправени няколко неща, които в оригиналния си вид не бяха добре направени. Поднасям най-големи благодарности за тази чудесна работа на форумните духове и особено на най-младия от тях, който положи много труд във връзка с това мигриране. Благодаря ви!

На първо място, ще обърна внимание на няколко неща, свързани със самото конвертиране от стария към новия форум. При много потребители паролите нямаше как да бъдат запазени заради различно криптиране. Те ще научат затова при опита си да влязат във форума. Необходимо е да изпратят заявка за нова парола, която ще получат на е-mail адреса в профила си и след като я активират, би трябвало да могат да влязат с нея. Ако не, най-добре е да влязат в стария форум (на адрес http://mtb-bg.com/forum_old/ ), който е заключен, и да ми изпратят ЛС, за да съм сигурен, че става дума за един и същи човек.
Когато влезете успешно в профила си, задължително посетете потребителския панел, за да настроите профила си. Много от настройките може да са се изгубили при конвертирането. Това се отнася за езика, часовата зона, абонаменти за теми, уведомяване за отговори във ваши теми и т.н. Прегледайте много внимателно всички опции, за да не получавате после автоматични писма и други такива. Ако срещнете някакви проблеми, пишете ми на ЛС или в тази тема.
Като споменах часова зона, и в този форум се налага всеки потребител да си я настрои сам. Разликата е, че за лятното часово време има отделна отметка - при смяната (както онзиден) трябва просто да кликнете върху отметката, наесен ще трябва да я върнете обратно.
Потребителите могат да посочват в профила си дата на раждане и по този начин възрастта им да бъде показвана на останалите потребители.

В рейтинговата система бяха направени следните важни промени:
1. Потребителите ще могат да пишат в собствените си теми дори когато рейтингът им не достига да пишат в съответния форум.
2. За всяко мнение ще може да се гласува едва след изтичането на период от време, който се определя автоматично по случаен принцип. Ако виждате ново мнение, за което не се появяват плюс и минус, няма как да знаете дали за него е гласувано или то още не е станало годно за оценяване. Това е направено, за да се пресекат опитите за манипулиране на рейтинга, както и да се намалят възможностите за положително или отрицателно гласуване на лична основа.
3. Всеки потребител ще може да вижда как е оценено конкретно негово мнение. Това става чрез иконките за плюс и минус. Ако няма такава иконка, значи за мнението не е гласувано.

При публикуването на теми вече могат да се добавят и икони, които да указват характера на темата. Подбрал съм само няколко от възможните икони, които са по-смислени. Разбира се, добавянето на такава икона не е задължително, затова ги използвайте само тогава, когато смятате, че ще са наистина полезни. Функцията е активирана само за някои форуми.

Промени в пазара:
Броят на темите, показващи се в таблицата за форумите в раздел Пазар, е увеличен на 50.
Потребителите могат да "избутват" обявите си най-отгоре, но едва след изтичането на 20 дни от публикуването им. Иначе казано, досегашното правило не се променя, но се улеснява прилагането му от страна на потребителите, тъй като вече не е нужно да изтриват старата си тема и да пускат на нейно място нова. Във връзка с това и периодът за автоматично изтриване на темите се удължава от 30 на 60 дни. Тъй като с това правило досега се злоупотребяваше, а е трудно за модераторите да помнят кой кога е пуснал обявата си, въвеждам следните промени: Потребителите в Пазара вече не могат сами да трият темите си, могат само да ги редактират безсрочно. По този начин винаги ще можем да сверим дали потребителят не е пуснал нова тема за същия продукт. Когато обявата е невалидна, потребителят трябва да докладва за това до модераторите чрез функцията, предназначена за това.

Има възможност за прикачване на файлове в мненията. Позволени са само файлове с определени разширения и с максимален размер 2 MB, а за снимки - 512 КB. Максималният брой файлове, които можете да прикачите към едно мнение, е 10. Прикачането може да стане по два начина: стандартен и чрез вмъкване (за изображения). При вмъкването изображението се показва като вмъкната снимка в мнението, а ако е по-голямо от определени размери (600х400 пиксела), се показва като връзка в мнението. Прикачването на снимки може да е много полезно и в пазара. Желателно е потребителите сами да изтриват прикачените от тях файлове, когато вече не са им нужни. Това става от потребителския панел.

Потребителите могат да добавят отметки към определени теми (т.нар. bookmarks). Отметнатите теми се виждат в потребителския панел, откъдето има бърз достъп към тях.

Лични съобщения:
Потребителите могат да създават свои папки (до 3 броя) в допълнение към папките по подразбиране.
Максималният брой лични съобщения, съхранявани във всяка папка, е 400.
Потребителите могат да определят как да се процедира със съобщенията, когато папката е пълна.
Потребителите могат да изпращат едно и също съобщение едновременно до няколко души. Базовата настройка е за 5 души, но за различните потребителски групи могат да са зададени и други стойности.
Потребителите могат да препращат лични съобщения до други потребители.
Изпратените лични съобщения могат да бъдат редактирани до 60 минути от изпращането им, стига да не са били получени (т.е. прочетени).
Потребителите могат да съхранят личното съобщение като чернова (бутонът "Запази"), която да довършат и изпратят по-късно. Изпращането на черновата я изтрива.
Когато изпращате ЛС на потребител чрез иконата под аватара му, в него автоматично се включва цитат на мнението, от което избирате иконата. Това е удобен начин да пишете на някого директно във връзка с написаното от него.

Потребителите могат да докладват мнения, които според тях нарушават Правилата на форума. Тези доклади са видими за всеки от модераторите в съответния форум. Тази функция може много да улесни работата ни, а също така да намали личните конфликти и заяждания, затова призовавам всеки да я използва активно.

Също така призовавам да се използва активно и функцията "Приятели/Врагове". Когато прибавите някого в списъка с врагове, неговите мнения няма да се показват изцяло, а само ще е отбелязано наличието им и при желание можете да ги прочетете. Иначе казано, това е функция за игнориране на хора, които не са ви приятни. Съветвам ви да я използвате активно, когато някой ви дразни, за да не се впускате в заяждания. Що се отнася до "приятелите", там реална полза няма, освен че са по-лесно достъпни през потребителския контролен панел.

В новия форум има възможност за изпращане на предупреждения до потребителите от страна на модераторите, а също и за добавяне на бележки в профилите им, които са видими за модераторския екип. Това ще позволи потребители, които често нарушават правилата, да бъдат изгонвани при натрупване на няколко нарушения. Много полезна в тази връзка е функцията временно изгонване, която цели да накара потребителя да се успокои и да се позамисли, без да блокира достъпа му завинаги. Аз лично възнамерявам да използвам тази функция доста активно.

Чернови могат да се запазват и при писане на мнения. Друга много полезна функция в тази връзка е възможността за известяване при публикуване на мнението, когато по темата има нови постове, написани докато потребителят е писал своя.

Възможно е при конвертирането някои връзки (даже доста) да са се "счупили". Възможно е също така старите връзки да се отварят в същия прозорец, макар че новите са направени да се отварят в нов.

Със сигурност има и други нови неща, които ще откриете (или няма да успеете), но няма как да обхвана тук абсолютно всички детайли. Сигурен съм, че повечето от вас бързо ще свикнат с богатата функционалност на новия форум.

Желая ви приятно запознаване с новия форум! :thumb:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin
 
Мнения: 16341
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пон Май 20, 2002 12:00 am
Местоположение: София

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот XEK » Сря Апр 01, 2009 11:57 am

супер! време беше :)
само ако може едно предложение:
да се сложат различни теми и юзърът да си избира каквато му харесва. Примерно на мен prosilver ми е отвратителна :) :D
:beer:
Аватар
XEK
 
Мнения: 755
Рейтинг: 1478
Регистриран на: Пет Сеп 02, 2005 3:24 pm
Местоположение: София

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот jd » Сря Апр 01, 2009 11:58 am

Айде да ни е честит! :)
Изображение
Аватар
jd
 
Мнения: 1721
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пет Яну 25, 2008 2:50 pm
Местоположение: София

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот Admin » Сря Апр 01, 2009 12:01 pm

XEK написа:само ако може едно предложение:
да се сложат различни теми и юзърът да си избира каквато му харесва.
:beer:


На този етап е невъзможно, защото ще трябва във всяка такава тема да се добавят и дописват неща, свързани с рейтинга и други промени по кода. Както съм отбелязал, по-натам тази ще бъде преработена, за да стане по-приятна и в тон със сайта. Сега просто нямаше време и за това. :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin
 
Мнения: 16341
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пон Май 20, 2002 12:00 am
Местоположение: София

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот Pho3nix » Сря Апр 01, 2009 12:06 pm

Освен съобщението за Axelmax един път като го включих излезе
Черепче... You have been banned forever


и отдолу Just kidding...
Иначе добре замислено :thumb:
kotka12 написа:най-бързо обаче било оранжавото в съчетание с вилка дето вади много ход
Аватар
Pho3nix
 
Мнения: 399
Рейтинг: 978
Регистриран на: Чет Фев 19, 2009 6:53 pm
Местоположение: София

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот Kpoko » Сря Апр 01, 2009 12:07 pm

Честитка :beer:
Сега остава и да свикна с цветовото оформление :D
Аватар
Kpoko
 
Мнения: 1542
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Съб Фев 10, 2007 10:58 am
Местоположение: София

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот Overlorda » Сря Апр 01, 2009 12:22 pm

Most active Forum и Most Active Topic които са добавени са готини :D Незнайно защо повечето юзъри които погледнах са най-активни в Други или Бла-Бла :beer:
В името на добрата бира !
Аватар
Overlorda
 
Мнения: 131
Рейтинг: 1270
Регистриран на: Пон Дек 10, 2007 6:45 pm
Местоположение: София, Банкя

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот k0cTaHeB » Сря Апр 01, 2009 12:26 pm

Знам,че вече си го отбелязал в лекцията за промените,но да ти напомня...

Този е най-изповърнатия,ужасен,грозен,прегърбен,шибан,просташки,недоносен,изсмукан скин.Обещавам!

Благодаря :blush:

Едит: Другите екстри,пак обещавам, да им потърся функционалността :agree:
Изображение Интереса клати феса.
http://www.gravitamin.com http://chetaplusplus.com/
Аватар
k0cTaHeB
 
Мнения: 919
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 3:37 pm
Местоположение: Пловдив

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот outfaced » Сря Апр 01, 2009 12:40 pm

тема за бъгове и въпроси ще има ли? .. или да се жалваме тука :)
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced
 
Мнения: 6057
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пет Юли 20, 2007 3:24 pm
Местоположение: Пловдив

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот sherpite » Сря Апр 01, 2009 12:41 pm

Честито, аз съм доволен от промяната :beer:
Аватар
sherpite
 
Мнения: 722
Рейтинг: 1623
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 9:35 am
Местоположение: София

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот The_Ghost_RiDer » Сря Апр 01, 2009 12:42 pm

Много добре е станал форума. :beer:
Аватар
The_Ghost_RiDer
 
Мнения: 209
Рейтинг: 1425
Регистриран на: Чет Дек 25, 2008 11:30 pm
Местоположение: Ловеч

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот nikitoMTB » Сря Апр 01, 2009 12:58 pm

Ам ... имам въпрос:
Това жълто очертаване на темата,която съм посочил(поставил мишката отгоре),може ли да се махне?
пп.аха благодаря :beer:
Последна промяна nikitoMTB на Сря Апр 01, 2009 1:01 pm, променена общо 1 път
Аватар
nikitoMTB
 
Мнения: 1011
Рейтинг: 1804
Регистриран на: Нед Май 20, 2007 11:08 am
Местоположение: Шумен/София

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот XEK » Сря Апр 01, 2009 1:00 pm

nikitoMTB написа:Ам ... имам въпрос:
Това жълто очертаване на темата,която съм посочил(поставил мишката отгоре),може ли да се махне?


като се смени скина на форума, нещо, което админа е в процес на разработване :agree:
Аватар
XEK
 
Мнения: 755
Рейтинг: 1478
Регистриран на: Пет Сеп 02, 2005 3:24 pm
Местоположение: София

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот 25thframe » Сря Апр 01, 2009 1:07 pm

Станало е много добре, има нови функционалности и благинки. Специални благодарности, на хората реализирали това. :usclap:

пп: Първоаприлската шега, си я биваше, но нямаше как да се се усетя че е такава. Благодаря още веднъж. :peace:
Аватар
25thframe
 
Мнения: 2271
Рейтинг: 1860
Регистриран на: Чет Авг 28, 2008 4:15 am
Местоположение: 28401

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот GECKO » Сря Апр 01, 2009 1:22 pm

Мрън!....

ТУК подредбата не ми харесва, иначе браво, много бързо сменяне се получи (все едно сте го тренирали :rofl: ) дано да не е тоя форум само за 1-ви Април :lol:
Аватар
GECKO
 
Мнения: 2688
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Чет Мар 03, 2005 1:22 am
Местоположение: GCB

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот тучо чучо » Сря Апр 01, 2009 1:27 pm

Офффф, аз ли съм идиот или....., защото никъде не намирам бутоните за "предишна" и "следваща" тема? :buck:
Аватар
тучо чучо
 
Мнения: 1395
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пон Окт 21, 2002 9:32 am
Местоположение: София

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот Admin » Сря Апр 01, 2009 2:07 pm

Не, наистина липсва тази функция.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin
 
Мнения: 16341
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пон Май 20, 2002 12:00 am
Местоположение: София

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот Alpina » Сря Апр 01, 2009 2:13 pm

"Search user’s posts" защо не подрежда правилно мненията.
По подразбиране трябва да се подредят по дата, но датите са разбъркани.
Дори да се каже наново да се подреди по дата - пак са разбъркани :confused:
C'est la vie
Аватар
Alpina
 
Мнения: 9083
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Нед Юли 03, 2005 12:26 pm
Местоположение: +3596997

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот outfaced » Сря Апр 01, 2009 2:20 pm

Alpina написа:"Search user’s posts" защо не подрежда правилно мненията.
По подразбиране трябва да се подредят по дата, но датите са разбъркани.
Дори да се каже наново да се подреди по дата - пак са разбъркани :confused:подрежда по фурмни-теми ... и мен ми направи впечатление (по скоро неприятно ;) )
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced
 
Мнения: 6057
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пет Юли 20, 2007 3:24 pm
Местоположение: Пловдив

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот CRAZY RIDER » Сря Апр 01, 2009 2:40 pm

Малко ми е странен форума,но ще се свикне.
Браво за работата и честит ни нов форум :dunce:
Аватар
CRAZY RIDER
 
Мнения: 2509
Рейтинг: 1466
Регистриран на: Нед Юли 23, 2006 8:44 pm
Местоположение: 5-то весело

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот Admin » Сря Апр 01, 2009 2:42 pm

"Search user’s posts" защо не подрежда правилно мненията.

Мда, и аз го забелязах сега. То е ясно, че идеални форуми няма, де, но не мога да разбера защо ли са го направили така. :dontknow:

И друго забелязах, също не много приятно. Когато изпратя ЛС, то отива в Изходящи. Ако го изтрия оттам веднага след изпращането, то не достига до получателя. :crap: Това пък ептен не разбирам с кой акъл са го направили така.
Та затуй, не ги трийте съобщенията от тази папка, докато не са преминали в папка Изпратени.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin
 
Мнения: 16341
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пон Май 20, 2002 12:00 am
Местоположение: София

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот Quiz » Сря Апр 01, 2009 2:50 pm

От половин час се опитвам да разбера откъде да си сменя паролата и...нищо не виждам. 300 пъти си влизах в профила и...пак нищо не виждам. Та срам, не срам, ще питам: Къде да гледам? :I

P.S. Да ни е честит новият форум, но аз засега се чувствам като в небрано лозе...
Аватар
Quiz
 
Мнения: 1063
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Сря Авг 25, 2004 8:27 am
Местоположение: Sofia

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот Alpina » Сря Апр 01, 2009 2:53 pm

Личен профил -> Регистрация


Нов въпрос. При преглеждане на някои профили има инфо в статистиката за най-много мнения в раздели и теми. Защо някои нямат и от къде се пуска, ако е отметка, защото не видях такава настройка :confused:
Последна промяна Alpina на Сря Апр 01, 2009 2:55 pm, променена общо 1 път
C'est la vie
Аватар
Alpina
 
Мнения: 9083
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Нед Юли 03, 2005 12:26 pm
Местоположение: +3596997

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Апр 01, 2009 2:54 pm

Quiz написа:От половин час се опитвам да разбера откъде да си сменя паролата и...нищо не виждам. 300 пъти си влизах в профила и...пак нищо не виждам. Та срам, не срам, ще питам: Къде да гледам? :I

P.S. Да ни е честит новият форум, но аз засега се чувствам като в небрано лозе...

Profile/Edit account settings
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie
 
Мнения: 5367
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Съб Дек 11, 2004 3:07 pm
Местоположение: Sofia Bulgaria

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот LandShark » Сря Апр 01, 2009 2:58 pm

Дали ще може, когато променята текущата тема, да се замислите и за локализацията й на български... За phpBB3 мисля че има превод на български, както и за текущата тема има български икони (за бутони и т.н.). Струва ми се не е голямо усилие, а пък си е доста по-благо, когато форума е изцяло на български, вместо миск от български теми и английски служебни надписи.

Едит: ъъъ, сега прегледах в профила. Имало и български, само дето не е по подразбиране. :blush:
За поддръжката на велосипедите си от години се доверявам на Н.Костадинов. И никога не съм бил разочарован.
«Че животът е рай — казва той изведнаж, — за това аз вече отдавна мисля. — И тутакси притури: — Само за това и мисля.»
Аватар
LandShark
 
Мнения: 225
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 10:00 am
Местоположение: Сф, Кзн, СтЗ

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот Quiz » Сря Апр 01, 2009 3:04 pm

NovemberCharlie написа:...

Жив и здрав да си! :beer:

Май ми е време за очила. ;)
Аватар
Quiz
 
Мнения: 1063
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Сря Авг 25, 2004 8:27 am
Местоположение: Sofia

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот nikitoMTB » Сря Апр 01, 2009 3:05 pm

Ами то можеш да си го настройш на БГ от профила. :beer:
Предлагам,ако може графата за "последно мнение" да се стесни малко,понеже ми се струва голяма :D
Аватар
nikitoMTB
 
Мнения: 1011
Рейтинг: 1804
Регистриран на: Нед Май 20, 2007 11:08 am
Местоположение: Шумен/София

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот NovemberCharlie » Сря Апр 01, 2009 3:10 pm

Аз обаче продължавам да получавам мейли, при положение, че съм посочил, че не искам
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie
 
Мнения: 5367
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Съб Дек 11, 2004 3:07 pm
Местоположение: Sofia Bulgaria

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот 4getcredo » Сря Апр 01, 2009 3:11 pm

Admin написа:И друго забелязах, също не много приятно. Когато изпратя ЛС, то отива в Изходящи. Ако го изтрия оттам веднага след изпращането, то не достига до получателя. :crap: Това пък ептен не разбирам с кой акъл са го направили така.
Та затуй, не ги трийте съобщенията от тази папка, докато не са преминали в папка Изпратени.


Няма начин да е иначе при положение, че има функция за редакция на ЛС-то... то остава в твоята потребителска 'памет' до момента, в който получателят не го 'чуе' и стане част от неговата потребителска 'памет'... :baby: Понятията са условни ;)
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo
 
Мнения: 3174
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Вто Юли 08, 2003 2:53 pm
Местоположение: София

Re: Добре дошли в обновения Форум на МТБ-БГ!

Мнениеот Alpina » Сря Апр 01, 2009 3:14 pm

NovemberCharlie написа:Аз обаче продължавам да получавам мейли, при положение, че съм посочил, че не искам


И си махнал всички теми от "Manage subscriptions" (Абонамент) ?
C'est la vie
Аватар
Alpina
 
Мнения: 9083
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Нед Юли 03, 2005 12:26 pm
Местоположение: +3596997

Следваща

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта