PtD написа:Малко информация за... ...14-ти април...
Admin написа:Гледам да отметна максимално количество работа на компютъра.
Univer welo написа:Господа администратори, модератори и всички останали ... атори, не се заяждам, чисто и просто излагам на яве невежството си. Искам да попитам:
1. Какво значи червената звездичка в кръгчето с чертичките * в началота на темата*
Доколкото съм запознат с PHPBB, като се логнеш и разлогнеш ръчно се променя session ID, което трябва да те разлогне автоматично на други места, където си бил логнат. T.e. логваш се, разлогваш се (с изход) и пак се логваш.25thframe написа:Добро утро,
моля за малко съдействие.
Може и аз да съм в грешка, но преди когато кликнех на "Hide my online status" ме показваше като 'скрит', а сега ме показва като 'гост'.![]()
Възможно ли е, да се въведе настройка (подобно на Pinkbike), при логването във форума да има опция, да те разлогне от всички други IP-та?
Admin написа:
Промени в пазара:
Броят на темите, показващи се в таблицата за форумите в раздел Пазар, е увеличен на 50.
Потребителите могат да "избутват" обявите си най-отгоре, но едва след изтичането на 20 дни от публикуването им. Иначе казано, досегашното правило не се променя, но се улеснява прилагането му от страна на потребителите, тъй като вече не е нужно да изтриват старата си тема и да пускат на нейно място нова. Във връзка с това и периодът за автоматично изтриване на темите се удължава от 30 на 60 дни. Тъй като с това правило досега се злоупотребяваше, а е трудно за модераторите да помнят кой кога е пуснал обявата си, въвеждам следните промени: Потребителите в Пазара вече не могат сами да трият темите си, могат само да ги редактират безсрочно. По този начин винаги ще можем да сверим дали потребителят не е пуснал нова тема за същия продукт. Когато обявата е невалидна, потребителят трябва да докладва за това до модераторите чрез функцията, предназначена за това.
Alpina написа:Не можеш да напишеш втори пост, а и нищо не пречи да си редактираш самата обява по което и да е време...
Admin написа:Хмм, така като преглеждам нещата, май може да се абонираш само за определени теми, а не за цели форуми. При първа възможност ще погледна дали това не се дължи на някоя настройка в админ панела, макар че има резон да е изключен абонаментът за цели форуми - това би генерирало доста солиден e-mail трафик в някои случаи.
hakama написа:Здравейте, как мога да бъда известяван за нови теми в определен подфорум (по e-mail) ? Meрси
demeus написа:При мен положението се оправи .Вече виждам само новите мнения .
Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта