_SoRa_ написа:Някой ползвал ли е или ползва ли слушалки с костна проводимост? Мнение?
_SoRa_ написа:Удобни ли са? Добре ли се чува?
Искам удобни слушалки, с които да слушам музика и да отговоря на обаждане най-вече докато тичам. Когато карам колело дали в планината или по шосе не смея да сложа слушалки. Пускам телефона на малко по-високо и така чувам хем музиката, хем звуците около мен.
Отделно имам доста намален слух, дори и костната проводимост ми е много зле. Мислех и разглеждан на shokz, но са "цифра" както се казва.
_SoRa_ написа:Има ли начин (безплатно) да изтегля/запиша карта от каране качена в Strava?
_SoRa_ написа:За съжаление на Garmin edge 530 не успявам да заредя свалените от Страва маршрути. От там файловете са с разширение .gpx, а тези които имам свалени в Гармина са .fit
Слагам ги в папка Course на GPS-a.
zeedor4o написа:Ако сипя боза за безкамерни гуми в обикновена вътрешна гума (през вентила) дали ще проработи и дали ще запуши дупката?
Питам, понеже имам едни шосейни гуми, на които свалянето им е голямо мъчение и бих предпочел да го избегна.
Дано ти се счупи climber-a докато караш DH или ФР лайно
Lucky Loser написа:Ако сменя хода на вилката от 160 мм на 150 или 140 мм, значи ли това, че височината на средното (съответно и и курбела-педала в най-долно положение) също ще падне съответно с 10/20 мм ?
Разбирам, че ще се смъкне, но не мога да го сметна с колко.. оттам и въпросът ми в тази тема.
Вече карам доста повече Trail отколкото чисто Enduro и 160 ход просто не ми е нужен
zeedor4o написа:Ако сипя боза за безкамерни гуми в обикновена вътрешна гума (през вентила) дали ще проработи и дали ще запуши дупката?
Питам, понеже имам едни шосейни гуми, на които свалянето им е голямо мъчение и бих предпочел да го избегна.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта