Тема за тъпи въпроси

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Re: Тема за тъпи въпроси

Мнениеот _SoRa_ » Чет Юни 05, 2025 3:20 pm

evilzet написа:Общо взето Сора се чеше където не я сърби, за пореден път моля да не се връзвате толкова. Не остана необсъждан компонент по екипировка и аксесоари, та опряхме до радарите и клатенето им в пространствено-времевия континУУм.

Дребнаво, завистливо и злобно същество, вземи си купи и ти нещо. Ама първо питай жената :evil:
_SoRa_

Рейтинг: 1998

Re: Тема за тъпи въпроси

Мнениеот evilzet » Чет Юни 05, 2025 8:21 pm

Ми утре си купувам нова кола (жипка ;) ), от магазина, това достатъчно ли ти е?
Иначе тая зима си купих чисто нов драйвтрейн за байка, разбира се 3х10 , но това ти няма да го разбереш, защото си модерна и писането, и особено питането са ти приоритет пред карането.
То вярно, че сега не е времето на форумите и има нужда от пишещи, ама леко ми писна как ти изтръпвали крайниците, как ти стягал чепика и т.н. Ветровки, кормила , даже не ми се рови да доказвам, чета и помня това ми е ориста.

И се дръж уважително :D , щото 1993г. съм карал МТБ(китаец) , а ти сигурно си гледала "Нееееее-ваааа-даааа"
evilzet

Рейтинг: 2000

Предишна

Назад към Бла - Бла