Напоследък рекламите по TV не станаха ли УЖАСНИ?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот dhman » Нед Яну 22, 2006 1:09 am

:bigeyes:
Всеки, който е карал колело знае и ще ти каже, че колкото по-бързо се движиш, толкова е по-трудно да паднеш!
dhman

Рейтинг: 1275

Мнениеот sss » Нед Яну 22, 2006 11:21 pm

На мен само на спрайт рекламите много ми харесват:D:beer:
Каската не е само за красота ;-)
Аватар
sss

Рейтинг: 1837

Мнениеот Burn0u7 » Чет Яну 26, 2006 10:11 am

ми по принцип рекламите на марки, занимаващи се с екстремни спортове с яки.. мене ме кефят на mountain dew, sprite snichkers, също така и на toyta. А най-тъпите реклами и отвратителни изпълнявам много добре предназначението си - Лептен, парфюми "ефтерпа"... Много са тъпи, ама АДСКИ, толкова тъпи, че пшочвааш да ги възпроизвеждаш, свикваш с тях, запомняш ги. Аз обаче никога не бих си купил такова нещо :)
PEOPLE=SHITS!
Аватар
Burn0u7

Рейтинг: 1200

Мнениеот Windstream » Вто Фев 07, 2006 12:11 pm

Я да посъживим темичката - тука покрай супербоула пуснаха някакви доста весели рекламки, на чипс, бира, заведенията за бързо хранене, и самата NFL основно, но пак си вАжат. Това между впрочем е станало нещо като традиция, наближи ли финала на NFL-а и рекламните агенции си сядат яко на задните части и резултатите обикновено са изненадващо приятни. А сега заради идващия скоро 14-ти и фирмите за парцалки нещо се активизираха, особено пък на Victoria's Secret заради творенията определено си струва човек да заседне пред TV-то за минутка-две :evil: Кофти само че и жените ги виждат тия хубостии, моя списък за пазаруване даже от няколко дни вече ми е съставен :crazy:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Рейтинг: 1700

Мнениеот chiMol » Вто Фев 07, 2006 2:40 pm

да веярно е че последно време сякаш не са толкова дразнещи какта преди или посвикнах а й много ме изкефи тази на тойота където развива платнището което кара колата да изглежда стара.... също и BIG smal .....

или по точно когато човек е в лошо настроение се дразни от всичко --....

:P
http://www.tiarakm.hit.bg
Don't leave your bike, live your life......
https://easycryptobot.com
Аватар
chiMol

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Вто Фев 07, 2006 5:01 pm

[quote="Windstream"]
моя списък за пазаруване даже от няколко дни вече ми е съставен :crazy:
[/quote]

remove, remove :lol:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider