Г-н NIKOI-B, аз все така не успявам да проумея какъв точно Ви е проблема? Пуснали сте си анкетата някъде (предполагам в "Общ Форум"), но тъй като поради съдържанието й това място не е подходящо за нея някой от модераторския екип я е преместил в "Бла-Бла" - какво нередно виждате в това? Разбирам темата Ви да беше изтрита, тогава пискайте наистина, но случая не е такъв, нали? Защо тогава се правите на интересен? Но щом искате да бъдете ренегат и да вървите срещу правилата добре, действайте - все пак и модераторското дебелокожие си има граница, много ще ми е интерсно да видя какво ще стане като я прекрачите
Г-н axelmax, доколкото си спомням досега няколко пъти беше обяснявано защо конкретно ban-ването в този форум е неприложимо. Също така не знам колко форума посещавате, но аз от доста време "сърфирам" интернета и съм бил свидетел на западането на не един или два добри форума - началото на края при всеки от тях беше точно блокирането на потребители. Конкретно тук (MTB-BG.com) смятам че досега ситуацията е общо взето стабилна, даже ако не бъркам двама от най-неприятните Ви модератори вече не са модератори - не наливайте масло в огъня с подобни коментари, вЕрвайте ми нищо добро няма да излезе.