Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2
...да е както преди,скръбната вест [urlhttp://www.monitor.bg/bussiness/article?sid=&aid=72386&cid=40&eid=640]тук[/url]
..моите съболезнования на всички фенове:^:
Малка грешка с урл-то:lolup:ама тука така се разтреперях,че натисках по няколко копчета наведнъж:bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling::bawling:
...все пак няколко поколения са отраснали с тази машина:bawling:
Хи хи хи хи.... това е то... Вече карам класически автомобил... Някой ден на търг в "Сотби" току виж съм му взел някоя нескромна 5-6 цифрена сума!!!:evil::eyebrow::D
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Иначе жигулките не са ли също доста директно копие от FIAT? Съветската автомобилна индустрия явно е наблягала на индустриалния шпионаж
А москвичът за българското село си е екстра, особено ако се пригоди за пикап: носи доста, има стабилно окачване, здрави ламарини, учудващо маневрен е, относително рядко се поврежда и живее десетилетия. Аз съм му фен, бащинският отдавна го няма, но пък е оставил хубави дири из паметта ми
[quote][b]mih[/b] Иначе жигулките не са ли също доста директно копие от FIAT? Съветската автомобилна индустрия явно е наблягала на индустриалния шпионаж[/quote]
Принципно си прав- така е- ВАЗ 2101 е копие на Фиат 124. Но не е плод на индустриалния шпионаж. Всичко си е било напълно законно- нещо като "джойнт- венчър" (не съм убеден че е правилния израз) или май че от Толиати са закупили тогава лиценз от италианците. Ш'та черпя ако се сетиш, 'що са сменили името от "Жигули" на "Лада".
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
... тъй като за директно копие на цял автомобил може да се говори само в случая Opel Kadett...
[/quote] кво копие бе?
единият е жълт, другият не е
тва е поло(сло)жението
Downhill by car. Лопа ти прожината на амортесиора. |-|
[quote]А "Жигули" все още си съществува като марка...[/quote]
Така е, ама си ги продават само на техния пазар. Пък са го сменили от "Жигули" на "Лада", когато са почнали експорт за западните пазари, 'щото "Жигули" звучало много близко до "жиголо", пък нали знаеш морала по онова време... Принципно си прав за "обидното название".
нещо ми се върти в главата за обидно название, май нещо от гръцки ли беше...
А "Жигули" все още си съществува като марка, наред с "Лада": ето [url=http://cars.reif.ru/vaz2106.htm]тук[/url]например шестиците още се продават [/quote]
3000$ за 2 ?!?!ОМФГ
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
нещо ми се върти в главата за обидно название, май нещо от гръцки ли беше...
А "Жигули" все още си съществува като марка, наред с "Лада": ето [url=http://cars.reif.ru/vaz2106.htm]тук[/url]например шестиците още се продават [/quote]
3000$ за 2 ?!?!ОМФГ [/quote]
ne6to gre6no si razbral;) 3000$ e za 1 Lada pri polojenie,4e zeme6 2 broiki!ima i dr primeri:
до 2 лет - около 3000$ | от 2 до 5 лет - около 2500$ | свыше 5 лет - около 2000$
Абе, да му се не види, не зная руски добре, ама "лет" не значи ли "години" в мн.ч. Т.е. предполагам, че това са ориентировъчни цени, за които може да се купи колата на старо според възрастта й.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.