Застраховка?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Застраховка?

Мнениеот Kuncavia » Вто Авг 22, 2006 6:27 pm

Има ли някъде агенция която застрахова колела? Тоест не пълно вело каско:evil: ами само за счупване, примерно застраховам го за 1000 лв, и ако се потроша (недай си боже) да ми изпатят нужните части???
Аватар
Kuncavia

Рейтинг: 1200

Мнениеот bluskanie » Вто Авг 22, 2006 6:33 pm

И аз търся някой да застрахова пилета на грил...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот PtD » Вто Авг 22, 2006 8:17 pm

Но задължително ако някой изяде кълка или крилце, застрахователите трябва да върнат пилето в първоначалния му вид, т.е. живо, нали? :8D:

Edit: Оопс, какво виждам:
[b]ако СЕ потроша.... да ми изпратят нужните части[/b]

Eee, чакай да приемат новия закон за донорството де!
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот airborneone » Вто Авг 22, 2006 8:47 pm

@bluskanie:rofl:
@PtD :rofl:
[quote="Kuncavia"]

Има ли някъде агенция която застрахова колела? Тоест не пълно вело каско:evil: ами само за счупване, примерно застраховам го за 1000 лв, и ако се потроша (недай си боже) да ми изпатят нужните части???
[/quote]

Иначе по въпроса... такова животно няма... принципно не застраховат мотори(говоря за каско), ти колело искаш, няма как да стане.
За застраховките е добре да имаш 1медицинска- като се потрошиш и те закарат в пирогов(не го пожелавам на никого) да могат да те позакърпят "безплатно" т.е. дори и да си здравно осигурен някои неща се плащат допулнително (доста солено). И 2-ро да си направиш планинска застраховка (ако ще ходиш по каманаците) тя е ако се почупиш по планините да те свали спасителната служба...(ако нямаш и не дай си Боже се почупиш) пак струва страшно много!
Аватар
airborneone

Рейтинг: 1998

Мнениеот Kuncavia » Вто Авг 22, 2006 9:04 pm

Ебаси ташака, да не ги застраховат при крадене, ама то верно че с мотори много се пада и няма смисъл, ще работят на загуба:DНо пък кво толко, едно колело.
Аватар
Kuncavia

Рейтинг: 1200

Мнениеот imbecile » Вто Авг 22, 2006 9:23 pm

[quote="Kuncavia"]

Ебаси ташака, да не ги застраховат при крадене, ама то верно че [b]с мотори много се пада[/b] и няма смисъл, ще работят на загуба:DНо пък кво толко, едно колело.
[/quote]

Тъй де, то с велосипеди изобщо не се пада...:uhh:
In the quiet words of the Virgin Mary.... come again?
Аватар
imbecile

Рейтинг: 1862

Мнениеот airborneone » Сря Авг 23, 2006 9:32 am

[quote="Kuncavia"]

Ебаси ташака, да не ги застраховат при крадене, ама то верно че с мотори много се пада и няма смисъл, ще работят на загуба:DНо пък кво толко, едно колело.
[/quote]

За щети от падане/или други не знам ще питам, но за кражба със сигурност не ги застраховат.
Аватар
airborneone

Мнениеот Bellboy » Сря Авг 23, 2006 9:52 am

Аве аэ искам да си застраховам колелото от кражба
(не мога ли?):dunno:
Аватар
Bellboy

Рейтинг: 1005

Мнениеот bikerider » Сря Авг 23, 2006 10:17 am

Епа можеш, ако намериш достатъчно гъвкав застраховател.... опасявам се обаче, че цената няма да ти хареса...
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот airborneone » Сря Авг 23, 2006 11:07 am

[quote="Bellboy"]

Аве аэ искам да си застраховам колелото от кражба
(не мога ли?):dunno:
[/quote]

НЕ!
[quote="bikerider"]

Епа можеш, ако намериш достатъчно гъвкав застраховател.... опасявам се обаче, че цената няма да ти хареса...
[/quote]

Не, просто не може да го направи... ОСВЕН ако тати ти не притежава някоя застрахователна компания и да ти го застрахова, но все пак си мисля, че ако тати МУ притежава застрахователна компания няма да му е за 1 колело.:D Ще питам...:D:angel2:
Аватар
airborneone

Мнениеот RAM-FR » Пон Авг 28, 2006 10:13 pm

Аз чух че вече застраховали скутерчета ( само трябва да имаш як катинар и верига ) значи може скоро и колела да започнат да застраховат.
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Назад към Бла - Бла