OMFG

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот NovemberCharlie » Пон Сеп 04, 2006 4:24 pm

[quote="bikerider"]

[quote="4getcredo"]

[quote="Nightwolf7"]

... С многобройните ми постове на историческа, обществена и политическа тематика съм помогнал на много хора да разберат поне част от истината...
[/quote]

:crazy2:
[/quote]

:rofl:

Да се чете "копи-постове" и "моята истина"!
[/quote]
А от тук до "моята борба" има само една крачка:D
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Пон Сеп 04, 2006 4:34 pm

Именно. :agree:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот mih » Пон Сеп 04, 2006 5:07 pm

[quote]Originally posted by Nightwolf7

... С многобройните ми постове на историческа, обществена и политическа тематика съм помогнал на много хора да разберат поне част от истината...[/quote]

:bigeyes:
абе... някои хора явно са прекалено нахални и се самозабравят.

Волфи, като толкова те влече нравоучението и отварянето на очите на простолюдието, що не кандидатстваш в СКАТ за един водещ? Ще ти заспи просто... (майка ми е била колега на шефа преди години, дай ще ходатайствам ако трябва...)
Тук [i]отдавна[/i] прекали и досади (не усещаш ли как се унижаваш в очите на повечето, като се опитваш изобщо да се завърнеш?), а там със сигурност ще отвориш очите на много по-голяма аудитория, помисли си само!
И още едно нещо ми е интересно - има ли изобщо начин да ти се вмени, че в този форум си нежелан (поне в превъплъщението ти на месия)?
Имай поне малко достойнство и се махни сам. Трайно и окончателно!

@Админ: :thumbu:
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот Harka » Пон Сеп 04, 2006 7:05 pm

Стига сте се пинявили. С Волфи е свършено, пък ако ще и на ден по десет ника да си регистрира.
Аватар
Harka

Предишна

Назад към Бла - Бла