Lords Of The Undergound

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Lords Of The Undergound

Мнениеот harvy » Нед Сеп 24, 2006 4:15 pm

Изображение

НЯМА ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА КОНЦЕРТА, ЗА AFTERPARTY 18 +

БИЛЕТИ 20 ЛВ И 25 ЛВ НА ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА, 30 ЛЕВА В ДЕНЯ НА КОНЦЕРТА

Залата в която ще се проведе концерта събира 800 човека.От 18 Септември 2006 в предварителна продажба ще бъдат пуснати 700 билета, от които в София 400 билета, и чрез интернет 300 билета (с безплатна доставка за цялата страна).На място в деня на концерта ще бъдат пуснати в продажба още 100 билета.Цената на билетите е както следва: 20 лв за първите 100 билета в София, 25 лв за останалите и 30 лв в деня на концерта.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ

СОФИЯ :

"Duende Travel", ул.Цар Асен 92-94 (до НДК), тел. (02) 9516864

Търговски център "Лилиан", ет.2, Младост 1, тел. (02) 9746463

Парти център "4 КМ", бул.Цариградско шосе 111
(само в деня на концерта)

ИНТЕРНЕТ:

www.goto-bg.com
(само по 25 лв, безплатна доставка за цялата страна)

ПАРТИ ЦЕНТЪР 4 КМ, БУЛ. ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ 111, (Кръговото на 4-ти километър)

Първия парти център “4 км” (чете се „Четвърти Километър”) с 4 различни зали и капацитет 3000 души отваря врати на 15 септември в София на мястото на бившия Военен ресторант до кръговото на 4-ти километър по бул. “Цариградско шосе” 111. Парти център “4 км” идва от създателите на клуба легенда “Червило” като освен с огромно пространство за танцуване и модерен дизайн, залите ще впечатляват със специално подготвен за помещението звук с мощност 40kW от саунд лидера “Dynacord”.Освен че ще предлага невиждани визуални ефекти и забавления, парти център „4 км” ще разполага с работещ гардероб, отлично заредени барове на достъпни цени и огромен паркинг за максимално улеснение на гостите.

www.myspace.com/lordsoftheunderground1

This is going to be a craaaaaaaaazy show!!!
All real hip hoppers come and join us as we rock Bulgaria again!

LOTUG

http://newmusic.bg/future.htm
Meine Ehre Heisst Treue
Аватар
harvy

Рейтинг: 1188

Мнениеот CYBER » Нед Сеп 24, 2006 6:13 pm

Du bist ja sehr verruckt...:crazy:
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот TOYAGA » Нед Сеп 24, 2006 7:09 pm

[quote="CYBER"]

Du bist ja sehr verruckt...:crazy:
[/quote]

Ша та замола да се въздържаш, шото немският ти не е на ниво, годно за употреба на публични места...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот yahutu » Нед Сеп 24, 2006 7:21 pm

ee super minalata godina dekemvri nemojah da ida qki sa mnou!
Flesh Bike Team :finger:
Аватар
yahutu

Рейтинг: 1089

Мнениеот Morpher » Нед Сеп 24, 2006 8:13 pm

Такаааа...
Преди близо 6 месеца научих една много приятна(или поне за мен) новина. Това беше за тогава бъдещия концерт на Fear Factory. По настоящем моя любима група. И какво се оказа? Оказа се, че мойте така добри приятели от New Music Agency са организатори!
До тук добре, нали?

Ми времето си течеше и 3 седмици преди събитието аз си купих билет. Тогава беше толкова. Минаха още 2 седмици и аз си купих и билет за автобус до нашето столица, гдето беше концерту. 2 дни преди събитието един приятел ми се обажда на работа и казва: "Можеш ли да си дойдеш до обяд в Търново, за да си върнеш билета за автобуса". Аз отговарям "Защо???". "Ами концерта се отменя!"
Първоначално си стоях мирно и не можах да повярвам, ама после се наложи да го направя...

И след време се оказа, че тея за тази година имат 3 отменени концерта... Страхотно, нали?
Нашите приятелчета трябвало да преведат парите на групата три седмици преди 11-ти август. Само трябвало...Не го направили и те отказали да свирят! Да, обаче никой не съобщи това на нас.
Веднага в сайта си обявиха, че от 29-ти август до 29 септември парите ще се върнат на по-късно оказани места... Е, когато дойде 29-ти, смениха на 5-ти септември. Когато дойде 5-ти, смениха на 12-ти. Когато дойде 12-ти, смениха на 19-ти. Когато дойде 19, казаха, че на 26-ти ще ги дават... Ама само в София, а не по местата където са ги продали... Добре, че гореспоменатия приятел учи в София и ще върне моя, неговия и този на приятелката му.
Сигурно сега ще кажете, че правя анти реклама на NMA... [size=200][b][color=red]ДА! АЗ ПРАВЯ АНТИ-РЕКЛАМА НА ТАЗИ НЕКОРЕКТНА АГЕНЦИЯ!!![/color][/b][/size]

Ами ако искате парите ви да стоят в банка и след това някой да вземе лихвата, както стана с парите от концертите на Fear Factory, Goldie и GZA The Genius (Wu Tang Clan), ги дайте за LotUG.
Според мен изчакайте последния ден, когато са по 25 лв и си купете тогава или на самия ден, защото отменянето тогава е мн малко вероятно...
Аватар
Morpher

Рейтинг: 1888

Мнениеот yahutu » Пон Сеп 25, 2006 4:34 pm

to de da beshe samo fear factory..
Flesh Bike Team :finger:
Аватар
yahutu

Рейтинг: 1089

Назад към Бла - Бла