Да изпратим sharky

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Да изпратим sharky

Мнениеот TOYAGA » Вто Дек 12, 2006 1:07 pm

... по дяволите с един дружески коледен ignore в новия форум! :santa2:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот boriss13 » Вто Дек 12, 2006 1:34 pm

:bawling: Ще му прецакате коледните празници на момчето беее, недейте.... :scatter:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Рейтинг: 2000

Мнениеот Shady™ » Вто Дек 12, 2006 2:20 pm

*:rofl::dunno::bawling:

* Да се смея ли или да плача...

ПС: Реших да се смея... Смисъл - неудържимо е... Смея се на глас :rofl: Малко като новата реклама на Sprite...

PS2: @sharky - просто ми стана смешно :beer:. Даже незнам защо са решили че спамиш(не следя кой къде пише и по колко пъти ама явно тука има някакъв моноторинг :rofl: ) ама не ми и дреме ако ще по 100 поУста на ден да пишеш.
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот bikerider » Вто Дек 12, 2006 3:26 pm

[quote="TOYAGA"]
Да изпратим sharky
[/quote]

Кого? :santa2:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот screamBoy » Вто Дек 12, 2006 6:06 pm

бива ! такава че и дори по-сериозна тренировка е нужна преди да изпратим НАВЪН истинските спамъри

после ще поканим отново sharky, но другите - не :D

на Дървеняу ще му потече ли смоличка ?
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот ddevil » Вто Дек 12, 2006 8:56 pm

:rofl::rofl::rofl:
If the milk turns out to be sour, i ain't the kind of pussy to drink it
Продавам: Рамка Giant Faith + Fox DHX5.0 + още доста части или цяло колело
Аватар
ddevil

Мнениеот mishokA » Вто Дек 12, 2006 10:04 pm

:banghead::rofl::rofl::rofl:
Аватар
mishokA

Рейтинг: 1206

Мнениеот sharky » Сря Дек 13, 2006 1:26 am

Ееее, мерси много... ще ме изгоните, ма после пак ще ме приемете ... трогнат съм:peace:

Едит: Пост 300 :beer::drunk::hbang2:
[color=beige]Специално наздраве за screamBoy , Shady™ и boriss13[/color]
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот Harka » Сря Дек 13, 2006 1:31 am

@sharky:
Предлагам ти да си изпиеш хапчетата и да си лягаш вече.
Аватар
Harka

Мнениеот TOYAGA » Сря Дек 13, 2006 1:58 am

@ screamboy

Лично ще те пребия като куче при първи удобен случай! Весела Коледа! :santa2:
Аватар
TOYAGA

Мнениеот nikitzo » Сря Дек 13, 2006 8:58 am

Що?
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот Shady™ » Сря Дек 13, 2006 9:34 am

[quote="TOYAGA"]

@ screamboy

Лично ще те пребия като куче при първи удобен случай! Весела Коледа! :santa2:
[/quote]

Aбееее @TOYAGA хич ме те разбирам.
Имаш СТРАННО "чувство" за хумор(т.е. оперирали са те от норамлно(забвно)чувство и са ти оставили/имплантирали черен хумор).
Очакващ да е смешно нещо в стил
"Да ти е*а ма*ката ид*от махай се а дано не те видя повече занапред" и всички да умират от смях и да се кефят че си направил такава
"ХУБАВА" шега., а някой като те БЪЗНЕ по нормален начин с намек "да не плачкаш" и ти ще го пребиеш. Според мене (съвсем сериозен съм) трябва да минеш през психиатър или "G.P."
Имам чувството че имаш нещо повече от черен(МНОГО ЧЕРЕН) хумор и ти трябва лекарска помощ... Няма нищо срамно да отидеш/потърсиш. То е за добро а не за смях...
Наистина това със @sharky ми беше много смешно но се чувствах много гадно докато се смея, защото беше много брутално.
Ти се палиш от малко баси... Е както имаше един път (само незнам кой беше) дето някой спомена нещо за детето ти или де да знам ама даже не го беше засегнал него да го напсува и т.н. - и ти вече едва ли не отиваше оръжеен магазин да взимаш оръжие и да го разстреляш.
Ми осъзнай се малко.Ти като ми каза онова за главата и да си пия хапчетата аз написах ли ти ПМ или отговор - "Ей пед*расТ н*щасТен ще ми станеш попивка на следващия дроБ ако кажеш още нещо за главата ми" - ами НЕ. Казах ти да не се ебаваш с това че е сериозно нали ?
Ако трябва някой да получава ignore в тоя форум и всеки 100% трябваше да гласувам аз щях да си дам гласът за тебе. Не ме интересуват спамове или хора в стил 'Шивър или Зоом ДХ', интересуваме като влезна във форума да ми е приятно, а не да чета глупости като твойте и да става детска градина и после кой е по-по-най(бицепс).
Знаеш ли колко хора познавам които на въпроса ми "Влизаш ли във форума?" ми отговарят "Влизам ама само чета че не неискам да пиша че...(и там вече съжаляват е са казали че, защото след "че" идава "ще ми се смеят или ебават,а не искам" ". Това е заради хора като тебе. даже немога да повярвам че те направиха модератор...
@Аdmin нали имаше правила този форум ? Айде да се спазват от ВСИЧКИ. @TOYAGA толкова изцепки има че е направо за доживотен бан.Неможе теми като оная дето пуснах за спама (напълно приятелски и за ебавка/кеф) да се заключват а тема със псувни, закани и лошо отношение към други въф форума да си седи отключена че да може да се <s>пише</s> подиграваш с човека за НИЩО...
Сложил 2-3 поуста на ден повече - еми убйите го бе. Вие като седите по цял ден и си пипате топките и се чудите какво да измислите - ми явно ще ви прави впечатление и най малкоот нещо - намеретее си жена,работа,карайте.Баси 19год ли трябва да учи 30год+ да не се правите на идиоти и как да се държите.
Specialized Riders Club !!! SEX™ = Super EXtreme TEAM
Аватар
Shady™

Мнениеот bluskanie » Сря Дек 13, 2006 10:30 am

Муахаха, чекаме декларация, ма тоз път да не е фейк :lol2:
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот TOYAGA » Сря Дек 13, 2006 10:38 am

Мале, що мъкааа... Весела Коледа! :santa2:
Аватар
TOYAGA

Мнениеот sharky » Чет Дек 14, 2006 10:33 pm

Shady за президент! :banana: Браво на младежа :banana: Казаното от него има бая смисъл и не казвам това само защото не иска и той да ме "изпрати". Аз лично съм съгласен с всяка дума, която е написал :agree: и мисля че има много хора, които трябва пак да прочетат тоз пост и да го осмислят
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Назад към Бла - Бла