[quote="TOYAGA"]
@ screamboy
Лично ще те пребия като куче при първи удобен случай! Весела Коледа!
[/quote]
Aбееее @TOYAGA хич ме те разбирам.
Имаш СТРАННО "чувство" за хумор(т.е. оперирали са те от норамлно(забвно)чувство и са ти оставили/имплантирали черен хумор).
Очакващ да е смешно нещо в стил
"Да ти е*а ма*ката ид*от махай се а дано не те видя повече занапред" и всички да умират от смях и да се кефят че си направил такава
"ХУБАВА" шега., а някой като те БЪЗНЕ по нормален начин с намек "да не плачкаш" и ти ще го пребиеш. Според мене (съвсем сериозен съм) трябва да минеш през психиатър или "G.P."
Имам чувството че имаш нещо повече от черен(МНОГО ЧЕРЕН) хумор и ти трябва лекарска помощ... Няма нищо срамно да отидеш/потърсиш. То е за добро а не за смях...
Наистина това със @sharky ми беше много смешно но се чувствах много гадно докато се смея, защото беше много брутално.
Ти се палиш от малко баси... Е както имаше един път (само незнам кой беше) дето някой спомена нещо за детето ти или де да знам ама даже не го беше засегнал него да го напсува и т.н. - и ти вече едва ли не отиваше оръжеен магазин да взимаш оръжие и да го разстреляш.
Ми осъзнай се малко.Ти като ми каза онова за главата и да си пия хапчетата аз написах ли ти ПМ или отговор - "Ей пед*расТ н*щасТен ще ми станеш попивка на следващия дроБ ако кажеш още нещо за главата ми" - ами НЕ. Казах ти да не се ебаваш с това че е сериозно нали ?
Ако трябва някой да получава ignore в тоя форум и всеки 100% трябваше да гласувам аз щях да си дам гласът за тебе. Не ме интересуват спамове или хора в стил 'Шивър или Зоом ДХ', интересуваме като влезна във форума да ми е приятно, а не да чета глупости като твойте и да става детска градина и после кой е по-по-най(бицепс).
Знаеш ли колко хора познавам които на въпроса ми "Влизаш ли във форума?" ми отговарят "Влизам ама само чета че не неискам да пиша че...(и там вече съжаляват е са казали че, защото след "че" идава "ще ми се смеят или ебават,а не искам" ". Това е заради хора като тебе. даже немога да повярвам че те направиха модератор...
@Аdmin нали имаше правила този форум ? Айде да се спазват от ВСИЧКИ. @TOYAGA толкова изцепки има че е направо за доживотен бан.Неможе теми като оная дето пуснах за спама (напълно приятелски и за ебавка/кеф) да се заключват а тема със псувни, закани и лошо отношение към други въф форума да си седи отключена че да може да се <s>пише</s> подиграваш с човека за НИЩО...
Сложил 2-3 поуста на ден повече - еми убйите го бе. Вие като седите по цял ден и си пипате топките и се чудите какво да измислите - ми явно ще ви прави впечатление и най малкоот нещо - намеретее си жена,работа,карайте.Баси 19год ли трябва да учи 30год+ да не се правите на идиоти и как да се държите.