brokicho написа:а как бихте конемтирали тази схема
по ниски цени => повече копувачи => повече карачи = разбибащ се спорт
ИЛИ
евентуално някъкви субсииде => по класни състезания, по голямо българско присъствие на европеикста и световна сцена = пак развитие
и всичко това идващо ЕВЕНТУАЛНО от ЕС
brokicho написа:
Ще ме прощаваш, ама това е доста невярно твърдение.screamBoy написа:а кой от пишещите в темата е goldenBoy))
не искам да си купувам сирене и кашкавал от 'европата', не за друго ми щото няма, там правят други неща, не сирене и не кашкавал, и кисело мляко няма ... кво да правим в тая европа, дори няма кво да ядем там ?
bikerider написа:@brokicho: освен ако не греша дълбоко СПАТът се равнява на разлика в проценти ДДС и падане на мито, тоест в нашия (велосипедния) случай отпада 8% мито за велосипеди и компоненти купени в Европа, и ако вземем за простота средноевропейско ДДС от 16% това прави още 4% поевтиняване. Това прави общо средно 12% поевтиняване, тоест на теория европейските фафли би трябвало да станат от 1.70 на 1.50.
screamBoy написа:...........
...........
.........
.......
....
...
..
.
моето пожелание към всички ни е след 365 дни пак да отворим такава тема и в нея абсолютно всички да кажем с абсолютна сигурност: ето, нещата през 2008-ма ще са по-добри ! и наистина да са
screamBoy написа:ми, добре))
ако купувам нещо от тебе ще ми напраиш ли отстъпка
C_Mo написа:освен може би истинските "про"-та, които търсят колело за спускане до 300лв (... може и малко отгоре).
screamBoy написа::)))
моето пожелание към всички ни е след 365 дни пак да отворим такава тема и в нея абсолютно всички да кажем с абсолютна сигурност: ето, нещата през 2008-ма ще са по-добри ! и наистина да са
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта