вода... но за съжаление в коляното

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

вода... но за съжаление в коляното

Мнениеот brokicho » Чет Яну 11, 2007 9:07 pm

прегледах темите за болки в коленете но не открих това което търсех та проблемът е следния маи имам вода в коляното защото се е поддуло икато го свия сякаш ме опъва кожата много неприятно не съм падал на него просто като клекнах и отпуснах тежестта на него и после започна да ме боли и така сега е поддуто случва ми се за втори път първият мина но сега и нз какво да правя пращат ме при личната но не искам да се мяркам там дано никои от вас няма такъв проблем но ако някои може да сподели нещо по въпросът много ще съм му благодарен от какво се получава и наистина ли е вода или аз си въобразявам но колянот е поддуто 100% съм сигурен иначе за болките за които прочетох че сте ги имали и аз от доста време ги имам но мисля че това е от ските а после и от мотора и така.....
brokicho

Рейтинг: 1735

Мнениеот kotka12 » Чет Яну 11, 2007 9:58 pm

мхм
личен лекар
оттам на специалист-травматолог
като не ти се ходи при личния
бъркаш в джобчето и направо при специалист-травматолог
скорошно възстановяване ти желая
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот brokicho » Чет Яну 11, 2007 10:05 pm

лошото е че в наше село нз къде има спецялист травматолог които няма да ми ги разправя от 1001 нощ защото има приятели изпищяли от такива лекари
brokicho

Мнениеот screamBoy » Пет Яну 12, 2007 3:27 am

доколкото са ми разправяли (т.е. 1002-рата нощ) ако имаш течност нейде из ставите то това може да се усети много лесно на различна температура, постой на топло няколко часа, излез на студ
ако няма разлика може да е друго
значи 'вода в коляното' е нещо различно от оток, отока спада като се махне причината, породен е от разни претоварвания, травми и т.н.
а 'водата' си стои
нещо такова
сиреч моята приказка е: има нещо друго, което причинява оток
сетих се нещо допълнително
зависи отока от какво идва де, но ако е от нещо мускулно би трябвало на студено да е по-добре
ако е само оток най-вероятно като леко движиш крака с ръката (а не с мускулите на крака) или примерно лягаш по гръб и бааавно и леееко присвиваш колена - ще усещаш разни слаби и не толкова неприятни неща, ако е вода си е болка, но хора всякакви, най-малко на мен може да ми се има доверие за тия неща
от ските може да ти се размества капачка, разтегнати неща ... въобще има и други достатъчно сложни за неутрализиране случаи, освен течност

баси глупостите

ако е възможно иди на някакъв лекар дето се занимава със спортисти, тези в кварталните болници се занимават с предимно с възрастни хора - и опита им може да се окаже неподходящ за нас
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Мнениеот kotka12 » Пет Яну 12, 2007 10:23 am

screamBoy написа:БАСИ ГЛУПОСТИТЕ
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Мнениеот brokicho » Пет Яну 12, 2007 12:11 pm

благодаря на всички които се отзовахме днес бян до личната лекарка и тя каза че някъкво възпаление не е толкова страшно колкото си мислех вода или нещо такова маи само съм си вуобразявал и ми даде лекарста ще ги пия и така няма да пиша имената на лекарствата за да не се обърка някои и да ги пие по погрешка без да има моите симптоми
Благодаря още веднъж
brokicho

Назад към Бла - Бла