от screamBoy » Пет Яну 12, 2007 3:27 am
доколкото са ми разправяли (т.е. 1002-рата нощ) ако имаш течност нейде из ставите то това може да се усети много лесно на различна температура, постой на топло няколко часа, излез на студ
ако няма разлика може да е друго
значи 'вода в коляното' е нещо различно от оток, отока спада като се махне причината, породен е от разни претоварвания, травми и т.н.
а 'водата' си стои
нещо такова
сиреч моята приказка е: има нещо друго, което причинява оток
сетих се нещо допълнително
зависи отока от какво идва де, но ако е от нещо мускулно би трябвало на студено да е по-добре
ако е само оток най-вероятно като леко движиш крака с ръката (а не с мускулите на крака) или примерно лягаш по гръб и бааавно и леееко присвиваш колена - ще усещаш разни слаби и не толкова неприятни неща, ако е вода си е болка, но хора всякакви, най-малко на мен може да ми се има доверие за тия неща
от ските може да ти се размества капачка, разтегнати неща ... въобще има и други достатъчно сложни за неутрализиране случаи, освен течност
баси глупостите
ако е възможно иди на някакъв лекар дето се занимава със спортисти, тези в кварталните болници се занимават с предимно с възрастни хора - и опита им може да се окаже неподходящ за нас
Пост свободен от семантични грешки