Stafref написа:Teodor4o,ти от София ли си?какво ще кажеш сега за много филми дето съм гледалА той на вижо колко зверски изглежда тоя джип не е истина
П.С:тоя американски командос и той е еб*ти животното?гледал ли си го тоя филм
bored написа:Той може да е идиот ама ти си лош!![]()
![]()
Windstream написа:bored написа:Той може да е идиот ама ти си лош!![]()
![]()
Що бе, да не би и твоите детски илюзии да пострадаха?
Windstream написа:Малий, е сега пък колко детски илюзии ще разбия... Първо това си е най-обикновен F-250/350 или Expedition на Форд, второ съвсем не струва милион (всъщност почти сигурно е под $100,000), трето гумите му не изглеждат по-големи от 35", четвърто лифта му е прекалено малък за сериозен офроуд и катерене на камъни и дърве, пето истинския Хъмър всъщност е по-широк от него, шесто даже в София имате по-големи машини, примерно кое да е dually Silverado 3500 на американското посолство, и седмо автора на тая статия е пълен идиот
bored написа:Мба, луд си ли ?
...`жипченца с големи гумички не ме впечатляват.
Teodor40 написа:Явно съм се смесил с дечитата успешно
Windstream написа:Малий, е сега пък колко детски илюзии ще разбия... Първо това си е най-обикновен F-250/350 или Expedition на Форд, второ съвсем не струва милион (всъщност почти сигурно е под $100,000), трето гумите му не изглеждат по-големи от 35", четвърто лифта му е прекалено малък за сериозен офроуд и катерене на камъни и дърве, пето истинския Хъмър всъщност е по-широк от него, шесто даже в София имате по-големи машини, примерно кое да е dually Silverado 3500 на американското посолство, и седмо автора на тая статия е пълен идиот
Windstream написа:Teodor40 написа:Явно съм се смесил с дечитата успешно
Що бе, и възрастните понякога имаме детски навици, ти да не искаш сега да ме убедиш че не обичаш да си играеш с балончета, примерно?
Windstream написа:...ако минеш насам може да ти урЕдим един кратък test-drive с е те тая ми сладуранка, след няколко кръгчета из кварталните улички при слизане от камиончето й краката така ще ти се гънат, че и 10 метра не можеш мина по права линия...
Windstream написа:
Я пак си помисли? Щото ако минеш насам може да ти урЕдим един кратък test-drive с е те тая ми сладуранка, след няколко кръгчета из кварталните улички при слизане от камиончето й краката така ще ти се гънат, че и 10 метра не можеш мина по права линия, в което пък съм толкова сигурен че ако се окаже че греша ще те почерпя с 24-pack бира по твой избор:
и седмо автора на тая статия е пълен идиот
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта