еми щом няма смисал от рег на отбора ок.А как да се записваме за састезанията?И трябвали да хода до федерацията там за некви пари да носа.airborneone написа:Искате да си регистрирате отбора (клуб) или да ходите по състезания?
Ако ще ходите по състезания, и не променят закона / рагламента тази година, няма нужда да си рег. отбор(клуб)
CRAZY RIDER написа:Имам един мои приятел си направи отбор ама незнаеят как да се записват за учасие в састезанията ако някои знае нека помогне.И ако може от някаде календара на састезанията за 2007.
CRAZY RIDER написа:а примерно ако караш индивидуално без отбор по различно ли е?
e освем психодиспансер какво още трябва за индижидуално участие?bluskanie написа:CRAZY RIDER написа:а примерно ако караш индивидуално без отбор по различно ли е?
Ми да, ама от психодиспансера няма отърване. Винаги искат документ от мего... колкото и да е очевидна диагнозата...
Ако се сетя за друго, ще пиша...
CRAZY RIDER написа:e освем психодиспансер какво още трябва за индижидуално участие?
screamBoy написа:бдв имам познати в един малко нелегален психодиспансер но пък издават съвсем легални бележки ... така че който иска да се раздели с нужната (минимална) сума да заповяда ... с такива бележки и в Парламента пускат, така че получавате бонус депутатско лоби ... а сумата е съвсем минимална, дори не е 4 цифрена !!!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта