CR Vektor написа:Тъй като ми предстои заминаване в тази държава и то за много дълго време нямам възможност да си взема колелцето това е и пречината да го продавам въпроса ми е следния някой знае ли как стоят нещата с цените-марките там как е има ли трасета състезания има ли каране там в общи линий
А не е ли така уа майна? Някой от Вас, пусне тема за нещо и останалите двама се надпреварват да му отговарят. Все едно сте на махленско събиране. Леееееко е досадно. Ама стига съм Ви досаждал и аз.FasTmaN написа:Недей защото и аз се обиждам навсякъде ни слагат заедно
CR Vektor написа:Тъй като ми предстои заминаване в тази държава и то за много дълго време .....
Newone написа:CR Vektor написа:Тъй като ми предстои заминаване в тази държава и то за много дълго време .....
В комуна ли?
Димитър Вергиев написа:нали трябва да се излекувам от Байкарството!
Stuny написа:Аз доколкото забелязах цените там бяха по-високи , не помня точно кое и колко , но имаше някои работи които бяха много по-скъпи и други малко по-скъпи....
Isidor написа:Ама и заплатите им са по-високи нали?Сигурно чаткаш какво имам предвид
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта