Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2
От давна се чудя дали е възможно, със някакъв софтуер да се записва на харддиска онлайн радиото което се слуша в момента. и ако някой знае такъв софтуер ако може да даде линк за даунлоуд или да каже поне как се казва.
явно не съм се изразил така че да разберете въпроса ми. @black cat от линка който си дал, доколкото видях има само радио станций (или съм пропуснал нещо ), а те не ми трябват щото аз си знам хубави радиа. питах дали може със някакъв софтуер да се записват песните от радиото на компютъра ?
еми за щастие си намерих по някаква огромна случайност без въобще да търся програма. то така става по принцип де - когато търсиш нещо не го намираш, а когато не го търсиш то само си те намира ако на някой му трябва, ще я кача някъде. айде със здраве
само ако можеш да ми кажеш къде, че досега ми е бил винаги много зле ъплоуда и не съм се занимавал да качвам. сега пробвам в бол но нещо нз от каде трябва да дам да се качва, че има от две места. има ли значение от кое ще качвам?
Можеш да го направиш с WinAmp. За Output Plugin слагаш "Nullsoft Disk Writer plugin" със съответните настройки, компресии, алибали и пускаш стрийма да сФири.
П.П. Обаче мисля че трябваше някакъв друг plug-in да се качи за да можеш едновременно да записваш и слушаш.