kukarjata XC написа:az sam kukarjata i obi4am XC pukankii po opita na Oiersted izliza 4e az sum kukarja ei i ne mi pi6ete sled 7 otiam da du6a koko6ki togava are 4ao i kakto e kazal dopler v efekta na dopler az sum mn TUP i obi4am sorovi koko6ki glavata mi e udaljena za da moga da se promukvam v koko6arnicite prez dupkataare oirstedi bb otiam za koko6ki
mih написа:kukarjata XC написа:az sam kukarjata i obi4am XC pukankii po opita na Oiersted izliza 4e az sum kukarja ei i ne mi pi6ete sled 7 otiam da du6a koko6ki togava are 4ao i kakto e kazal dopler v efekta na dopler az sum mn TUP i obi4am sorovi koko6ki glavata mi e udaljena za da moga da se promukvam v koko6arnicite prez dupkataare oirstedi bb otiam za koko6ki
ахаа, ето го автора на хита "Шест кокошки съм заклала" !
x-games380 написа:пахахахахахахахахах пазете се тоя е бахти агресора 6те го *** и физика някаж агресивен Аинщаин![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mih написа:може, ако си свикнал да душиш смок с уста...
sharky написа:Хорааа![]()
Темата е за![]()
но не ме трогва много, елате се похвалеете като намерите некоя емотинка дето яде кебапчета или ближе кюфтета ... или нагъва баница и боза, или шкембе
HepBeH_XaMcTep написа:sharky написа:Хорааа![]()
Темата е за![]()
но не ме трогва много, елате се похвалеете като намерите некоя емотинка дето яде кебапчета или ближе кюфтета ... или нагъва баница и боза, или шкембе
.... До spam.....
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта