Delurin_Imytholes написа:Нема еволюция!Аз знам що.Цел живот котки кучета и кво ли не едно и също си седи па после ми разправят за еволюция...въй!
Delurin_Imytholes написа:Нема еволюция!Аз знам що.Цел живот котки кучета и кво ли не едно и също си седи
ОК, Уди!bikerider написа:Delurin_Imytholes написа:Нема еволюция!Аз знам що.Цел живот котки кучета и кво ли не едно и също си седи
и оная ти работа и тя така, Ходжа...
А аз вече сериозно си мисля, че не сте в час.did написа:Ти си тръгнал тук да доказваш нещо, не ние. Ние само твърдим, че нищо не доказваш.
Което не значи, че не продължаваш да си манджа с грозде.bikerider написа:А моля, моля. Обяснявах ти защо празнувам Коледа и вярвам в еволюцията.
Интересно.Да чуем.А това, че ти си достигнал кръстопътя между религията и науката, който кръстопът модерния свят отдавна е подминал е друг въпрос...
Абсолютно невярно!Ти явно избираш да се съмняваш в науката, за да начешеш когнитивния си дисонанс. Избрал си вяра вместо рационална мисъл.
От къф зор?Аз съм 50/50.Приемам всякакви гледни точки.Ако искаш истински да осмееш еволюцията опровергай Гьодел и докажи креационизма.
Alien написа:Гледайте
HDTV.Discovery.100.Greatest.Discoveries.5of9.Evolution.DivX.AC3
Готино е. Че и останалите части гледайте. Аз съм до 6та.
Приемам всякакви гледни точки.
Да. Прав си. Но обикновено причината е в тяхната масовост.PtD написа:А както знаем, простите организми имат по-голям шанс в оцеляването
PtD написа:А както знаем, простите организми имат по-голям шанс в оцеляването
NovemberCharlie написа:Да. Прав си. Но обикновено причината е в тяхната масовост.PtD написа:А както знаем, простите организми имат по-голям шанс в оцеляването
NovemberCharlie написа:Да. Прав си. Но обикновено причината е в тяхната масовост.PtD написа:А както знаем, простите организми имат по-голям шанс в оцеляването
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта