Маке ма па работа!

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Маке ма па работа!

Мнениеот tisho » Чет Апр 19, 2007 6:56 pm

Makedonija e vecna!!!
Дълго време ние сме били лъгани за истината относно произхода на Македония, македонците и македонското влияние по цялата Земя, по цялата Слънчева система, по цялата Макелявина Макандромеда, и по цялата Вселена…

искам съвсем кратко да ви посоча най-най-най-големите македонски "неща" на този свят. за някои от тях не сме и подозирали, че са с македонски произход.

Най-известните македонски личности:

--> Филип 2 Македонски – баща му е македонец, майка му е македонка, той е македонец. Заедно с жена си са родили Александър.

--> Александър Македонски – императорът на първата истинска македонска империя. Тя се е простирала от квартала Скопска Чаршия в Скопие до Площад Македония в Калкута.

--> Македонски от Немили недраги на Иван Вазов

--> Николо Макеавели – известен македонски имигрант във Флоренция. Създал научното течение за освобождение на Македония – Макеавелизъм.

--> Нелсън Македонела – черен македонец, борец против българския апартейд в Южно Македонската Република

--> Христофор Маколумб – македонски мореплавател, откривател на Максико, кубинските пури и маковите полета.

--> Ким Чен Ир и Ким Ир Чен – корейски македонци, съвременни комунистически диктатори в Македоно-Корейската Народно Демократична Република

--> Георги Вашингтонски – първият македонски президент на САЩ. Откривател на македонския град Вашингтон.

--> Лайка – македонска овчарка, отгледана от македонски стопанин и шиптърска икономка. Първата истинска кучка полетяла в космоса.

--> Юрий Гагарински – първия македонски представител, направил една екскурзийка и в маке-стационарна орбита.

--> Валентина Терешкова – втората жена кучка полетяла в космоса.

--> Исус Ристоски – македонски гражданин, който по неволя създал първата световна религия –Скопски Монотеизъм.

--> Мека – свещен мекадонски град в Арабия. Тук Макемед е положил основите на втората световна македонска религия – Скопски Монотеизъм 2.

--> Адам и Ева – както имената им сами говорят, това са първите македонци на света. Произведени са от кал. Както и всички македонци след това.

--> Техните деца са чистокръвния македонец Авел и бугаро-татарската отрепка Каин. Така започва враждата между македонците и бугаро-татарите!

--> Клод Макелеле – неизвестен македонски футболист.

--> Макел Джексън – избелял македонски певец, създaл първата македонска лунна походка (moon-walker), откривател на педофилията, участник в множество съдебни дела против бугаро-татарските си непълнолетни опоненти.

--> Парижката Света Богородица – римейк на успешната първа в света версия – Скопската Света Богородица.

Най-известните македонски постижения в областта на икономиката:

--> Инфлацията – македонците за първи път откриват инфлацията, когато започват да печатат пари.

--> Дефлацията – македонци за първи път откриват дефлацията, когато спират да печатат пари.

--> Парите – парите са открити за първи път от македонците, в следствие на успешен инфлацинен експеримент.

--> Кредити – кредитите са открити за първи път в света от македонци, които са дали пари на бугаро-татари.

--> Дебити – дебитите са открити за първи път от македонците, когато бугаро-татарите са им върнали парите.

--> Макроикономика – икономиката на Македония. Макроикономиката нараства всяка година с поне 40-50%.

Най-известните македонски постижения в областта на медицината:

--> Разбиването на ДНК – за първи път македонец открадва логина и паролата и разбива акаунта на ДНК.

--> Ваксини - македонец открива ваксините против вирусите на най-дребната шарка, дребната шарка, средната шарка, едрата шарка и най-едрата шарка.

--> Низорал – македонец открива този лек против българо-татарските гъбички по краката.

--> Акне – македонски лекар в пубертета открива за първи път в света съществуването на акнето, черните точки, макомедоните и мазната кожа на лицето.

--> Гърбицата – македонска бабичка за първи път в света открива съществуването на гърбицата на гърба.

--> Рога – македонските говеда и македонските мъже за първи път откриват съществуването на рога по черепите на предимно мъжки екземпляри.

Най-известните македонски постижения в областта на технологиите:

--> Макинтош – известният Стефан Жобс е открил и патентовал първия македонски компютър заедно с македонската мишка, македонската клавиатура (има и буквите "и" и "j"), македонския маус-пад, македонските икони по екрана и македонския Start бутон.

--> Интернет – докато прокопава канали за скопската канализация, македонското ВиК открива интернет между другото.

--> 1600 битов компютър – македонец открива първия в света 1600-битов компютър, който се състои от сто 16-битови компютъра.

--> Късо съединение – македонски шорткът на дългото съединение.

--> Двигателят с вътрешно горенье – малцина знаят, че македонецът от Битоля - Ото фон Дизеловски за първи път открива в изоставен автомобил двигателят с вътрешно горенье…

--> Ядрото на Атома – Александър Македонски разбива армията на персийския цар Атом и стига до неговото ядро от протони, неутрони, кварки и друга азиатска въоръжена измет!

Най-известните македонски постижения све (изобщо):

--> Ябълка – македонски плод на познанието.

--> Тиква – още един македонски плод на познанието.

--> Ряпа – македонски зеленчук на познанието.

--> Скопско пиво – македонска напитка на познанието.

--> Макерони – оригиналната македонска паста на познанието. Приготвя се от яйца, зехтин и брашно.

--> Макерони на фурна – оригиналната македонска паста на фурна. Приготвя се от яйца, зехтин, брашно и фурна.

--> МакеДоналдс – македонска верига за бързо хранене. БигМак – голям македонски бургер с плескавица и ряпа.

--> Максимум – по-голямата противоположност на бугаро-татарската провокация – минимума.

--> Макрокосмос – македонския космос... простира се от Скопие до външните граници на Македонската Вселена.

--> Макак – македонска маймуна, прародител на днешните македонски хуманоиди.

От http://www.e-bane.net/modules.php?name= ... e&sid=2349
Аватар
tisho

Рейтинг: 1628

Мнениеот x-games381 » Чет Апр 19, 2007 7:43 pm

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
Аватар
x-games381

Рейтинг: 1200

Мнениеот Isidor » Чет Апр 19, 2007 10:47 pm

Tisho, мина ли ти през акълчеца, че може да засегнеш някой от там? Например мен? Може да не сме кой знае какво, ама не сме толкоз зле... :nono:
Недочетох до края, ама първите редове ми подсказаха, че е някаква подигравка.... :(!:
;)
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

Мнениеот MpaBka ABuaTop » Чет Апр 19, 2007 10:50 pm

... седял си тишо и се чудел , каква простотия да измисли и изведнъж - ДЗАК ! ето яяя :crazy:
"...Soul is shit! I sold my Soul for Rock'n Roll, Beach!"
Аватар
MpaBka ABuaTop

Рейтинг: 1677

Мнениеот SpoileR » Чет Апр 19, 2007 11:44 pm

Пропуснал си да напишеш за Египедските пирамиди... :D
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Рейтинг: 2000

Мнениеот squat » Пет Апр 20, 2007 10:09 am

Isidor написа:Tisho, мина ли ти през акълчеца, че може да засегнеш някой от там? Например мен? Може да не сме кой знае какво, ама не сме толкоз зле... :nono:
Недочетох до края, ама първите редове ми подсказаха, че е някаква подигравка.... :(!:
;)

Това не е подигравка с македонците, а с тези които изкривяват историята.
Работохолиците са ми противни...
Аватар
squat

Мнениеот bluskanie » Пет Апр 20, 2007 10:22 am

Ово е класика!
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот kotka12 » Пет Апр 20, 2007 10:33 am

КУЛТ :rofl: :rofl: :rofl:
:beer: :beer: :beer:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот 888 » Пет Апр 20, 2007 2:06 pm

Тъпо,тъпо

И неможа ли малко по дълго да го направиш :rofl:
Аватар
888

Мнениеот nikitzo » Съб Апр 21, 2007 7:44 am

Isidor написа:Tisho, мина ли ти през акълчеца, че може да засегнеш някой от там? Например мен? Може да не сме кой знае какво, ама не сме толкоз зле... :nono:
;)

Що бе ти в кой град в Македония живееш?
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот 888 » Съб Апр 21, 2007 1:36 pm

squat написа:
;)

Това не е подигравка с македонците, а с тези които изкривяват историята.

:agree: Тамън да е истина :rofl:
Аватар
888

Мнениеот Isidor » Съб Апр 21, 2007 11:49 pm

По-точно живях..... На 2 годинки се преместих в Добрич. Иначе от Скопие
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

re

Мнениеот tisho » Нед Апр 22, 2007 7:35 am

До Исидор:
Секцията на форума е Бла-бла, следователно може да си пишем каквото си сакаме. Вярно е, че не трябва да пишем така, щото писанията ни да обиждат съфорумец или друг някой човек, независимо от етнос, религия, раса. НО моето публикуване на тази тема завършва с изричното цитиране на това от къде е взет откъса в интернет - не съм го съчинил лично аз. От друга страна мога да приложа един вагон с доказателства за това как историята на един народ (македонския такъв с уговорката, че "Македония" е физико-географско понятие и в никакъв случай няма смисъл на понятие, изразяващо етническа, религиозна или расова принадлежност, никога през вековете - замисли се) се изкривява и фалшифицира, достигайки изключително големи (и смешни) размери.

Та в този смисъл, мнението осмива не нашия съседен и братски славянски народ, а политико-идеологическата му официална пропаганда в момента. Интернет е пълен с глупости съчинени от сърбо-македонисти, които не допринасят с нищо друго освен с объркване на младите подрастващи македонци (защото така или иначе, щем не щем, от 50-60 години РМ съществува и затова време е създадена и тази "национална" принадлежност).

Исидор, щом от 2-годишен живееш в РБ, ти си си изградил мнение по въпроса на българска почва. Това си е твое най-свещено право. Просто ако искаш прочети и се посмей, ако не искаш - недей. Не искам да обиждам никой не искам и спорът да продължава (тук в този форум, защото той не е затова).
май нищо повече няма да добавя.

со здраве!
:beer:

П.С.
1 доказателство http://youtube.com/watch?v=Bs-uSqW7gkE
Аватар
tisho

Рейтинг: 1628

Re: Маке ма па работа!

Мнениеот axelmax » Нед Апр 22, 2007 8:01 pm

tisho написа:

искам съвсем кратко да ви посоча най-най-най-големите македонски "неща" на този свят. за някои от тях не сме и подозирали, че са с македонски произход.

ХАХАХАХХАХАХАХ,то така е кой си няма нищо,иска всичко

стига си живял в миналото
то и България била супер сила ,ама мен тва не ме бърка като живея мизерно и сме никой в света

ходи си в Македония :agree:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот pe60t0 » Пон Апр 23, 2007 12:04 am

Make the sport fun not the fun a sport...
Аватар
pe60t0

Рейтинг: 1390

Мнениеот axelmax » Пон Апр 23, 2007 8:46 am

в кой век живеете :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот bluskanie » Пон Апр 23, 2007 9:40 am

Аз като гледам всички коментари, не само тук, но когато се засегне "македонският" проблем... повечето глупави изказвания са от българска страна. Не мога да рзабера каква е потребността, да принудим някакви хора да се нарекат българи??? Като искат да се казват македонци - вас какъв ви е проблема? Да не говорим, че държава Македония ИМА в момента... какво повече има да се говори?

Били си присвоявали история... ми който няма, гледа да си присвои, че без история не си е работа (Америка е пример). Вас к'во ви пука толкова?
Те твърдят, че са македонци, а ние им налагаме, че са българи? Що за безумие?

Предлагам ви да си живеете живота и да НЕ натрисате мнението си, особено на "македонци", защото първо е безмислено, второ е безмислено и трето еабслютно безмислено...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот squat » Пон Апр 23, 2007 10:26 am

[quote="bluskanie"]Те твърдят, че са македонци, а ние им налагаме, че са българи? Що за безумие?[quote]

Е, има и такива, които твърдят, че са българи (бугаро-татари :crazy: ), а пък властта им налага, че са македонци... че и бой ядат...
:dunno:
Работохолиците са ми противни...
Аватар
squat

Мнениеот kotka12 » Пон Апр 23, 2007 10:48 am

@bluskanie

далеч съм от мисълта
да се опитвам да оспорвам кой какъв е
всичко е въпрос на самосъзнание
ако искат да са мекедонци, българи, патагонци, жители на Огнена земя, ескимоси или каквото си изберат...
въпросът е
колко старателно и систематично в Македония се налага антибългарско настроение
като че ли ще им вземем нямането :crazy:
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Мнениеот bluskanie » Пон Апр 23, 2007 10:53 am

kotka12 написа:колко старателно и систематично в Македония се налага антибългарско настроение

Колко? Пълна глупост е това, да знаеш... Има няква антибългарска пропаганда, но не е политика или пък нещо масово. Според мен в България защитниците на идеята, България да "погълне" Македония са доста повече от антибългарите у Македония...

Всъщност не ми пука, хората без работа винаги ще намерят как да намират смисъл в дните си...
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Мнениеот bikerider » Пон Апр 23, 2007 11:02 am

kotka12 написа:колко старателно и систематично в Македония се налага антибългарско настроение
като че ли ще им вземем нямането :crazy:

Еми имат да строят държава братята и то от нищо. Най-лесния начин го знаеш - на гол тумбак чифте пищови и плюене по бугарите :)
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Назад към Бла - Бла