Дискова от мотор на колело?

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Дискова от мотор на колело?

Мнениеот Isidor » Вто Май 08, 2007 2:14 am

Момчета, имам един тъп въпрос, но не успях да се сдържа да не питам Вие как мислите по евентуално възможния вариянт....
Все някъде на този свят би трябвало да има поне един мотор/мотопед, на който спирачния АПАРАТ (без диск) и маркучите да погат да паснат на нашите вилки/лостчета....
Тъй като мотора/мотопеда е по-тежък и се движи с по-висока скорост =>, че самата спирачка е по-мощна и би трябвало да спира доста добре нашите колелета ;) :agree: .
....амммм не че моя хейс не е силна спирачка, ама ми стана интересно.... :crazy: :crazy: :)
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

Мнениеот LOWRIDER » Вто Май 08, 2007 7:06 am

еми освен от някой миникрос да пасне аз не виждам друг вариант
то от голям мотор тежат много, а и главина нова :dunno:
страшно нема...ако има, файдъ нема
Аватар
LOWRIDER

Рейтинг: 1769

Мнениеот Isidor » Вто Май 08, 2007 9:03 am

е да ще тежат ама на мен не ми пречи. Говоря само за апарата, без дисковете.... Миникрос? Какъв по точно? Да не говориш за ония дето са за по 500лв за дечицата, които се палят като резачка за трева ли? Точно пък те използват от колело, ама има и някои с хидравлики, сякаш те ще са силни :dunno:
Rides: Santa Cruz Heckler with Fox DHX 5.0
Аватар
Isidor

Рейтинг: 1533

..... и стига глупости!

Мнениеот marshall__ » Вто Май 08, 2007 9:51 am

Изображение
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Назад към Бла - Бла