Продавам музикални колони 2бр (комплект)

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Продавам музикални колони 2бр (комплект)

Мнениеот screamBoy » Нед Май 27, 2007 11:06 pm

Хола
този път продавам нещо не-велосипедно
това са комплект (двечки) музикални колони, естествено стават и за озвучаване на компютър, след подходящото усилване

Характеристики:
3 лентови, с пасивни филтри, ПДЧ, цвета е някакво светло дърво, на снимките дясната е излязла с по-реален цвят (картинките са връзки към големите снимки):
Лява ----------- Дясна
Изображение Изображение

Разбира се, реално няма 'Лява' и 'Дясна', а съм ги наименувал така щото картинките излязоха различно.
Говорителите са български, 8" бас (21см), 5" средни (13см) и 4" високи (10см)
пиковата им мощност е 80W баса 30W средните и високите не помня.
Баса спокойно вади от 38Hz (като всеки редови Panasonic, сиреч средна хубост), средните 1500 до 3500 (по спомен, може и 1000-3000 да беше).
8 Омови :)
Всяка от колоните тежи по около 12 до 15кг, пълнежа е стари дрехи, кабелите са по около 2.5м без накрайници, външни размери
височина 53см ширина 28.5см дълбочина 25см, дебелина на стената около 17мм
Плоскостите са слепени със смола и завити с винтове.

Колоните са напълно изрядни, дори имам найлончета за да не се цапат отгоре, продават си в този си вид - с решетките за басите.
Продавам защото вече нямам усилватели за горене и си купих цял 5+1 комплект, който като се изключи че е малко слабичък (70W) ме удовлетворява напълно т.е. тези няма да ми трябват.

Последния ми усилвател е двойка моно и изгоря единия т.е. у нас не могат да се тестват едновременно и двете колони, само една по една - евентуално ако някой ги иска трябва да уреди нещо за тестването.
Цена: 100лв
Живея в София, Света Троица. Kонтакти тук, Изображение или на [email protected]
нямам мобифон и Skype. Q не ползвам за лични нужди, снимките са ми много голям проблем.
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Мнениеот screamBoy » Пон Май 28, 2007 10:38 pm

хиляди благодарности на прекрасния модератор, преместил темата в подходящия форум, моля изтрийте я защото вече е невалидна !
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Назад към Бла - Бла