Krismars написа:Не че се познаваме или нещо ддруго, ама не можеш ли да видидиш, че другите колеги нямат високо мнение за тебе. Просто спри с простойите и карай повече
Editor написа:Днес видях въпросния индивид в автобус 213 с негов приятел...слушаха музика от 1 мп3 и се клатеха на седалките карайки всички хора да гледат в тях![]()
.Оказва се че Здравко е луд и извън форума
Spurs написа:....и ти Павел не си много по-велик нищо че работиш със Владо и кво от това?![]()
![]()
Demo 9 написа:Spurs написа:....и ти Павел не си много по-велик нищо че работиш със Владо и кво от това?![]()
![]()
сега всичко ми е ясно... ти просто търсиш малко внимание от Владо![]()
и тва че Павел по цял ден е с него те комплексира стабилно...
@Shadyyyyy момчето се нуждае от теб
Spurs написа:И мога да кажа че не съм му фен ами просто ме кефи как дропи нищо повече![]()
Spurs написа:Demo 9 написа:Spurs написа:....и ти Павел не си много по-велик нищо че работиш със Владо и кво от това?![]()
![]()
Изобщо не му завиждам на Павел.И мога да кажа че не съм му фен ами просто ме кефи как дропи нищо повече![]()
Demo 9 написа:Spurs написа:....и ти Павел не си много по-велик нищо че работиш със Владо и кво от това?![]()
![]()
Editor написа:Demo 9 написа:Spurs написа:....и ти Павел не си много по-велик нищо че работиш със Владо и кво от това?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БОЛНИЦАААААААААААААААА
![]()
![]()
![]()
А бе не си спомням кога съм се смял за последно така![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта