Маратонки "крос" във Варна

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Маратонки "крос" във Варна

Мнениеот FireFoXa » Пет Юли 06, 2007 3:45 pm

Здравейте. Някой знае ли къде във Варна мога да намеря кецове с марката CROSS, като тези или друг цвят. Взех ги с мисълта само да карам колело с тях, но започнах да ритам с тях и им видях сметката на подметките. Тъй като съм много доволен от маратонките, и най-вече от приятната цена на която ги взех, а именно 23 лева ми се иска да си взема още един чифт за да карам с тях занапред. Проблема е че ги взех от Шумен и си нямам ни най-малка представа къде във Варна се продават. Ако някой знае магазин, в който се продават гореспоменатите маратонки, нека сподели. В понеделник съм запланувал да излизам за маратонки и ако не намеря такива ще си купя някакви кецове "Мания".

П.П. Цепнатините на подметките се появиха след като почнах да ритам с тях. На лявата маратонка обхваща по ширина цялата подметка, защото ритам с левия крак.

Айде със здраве :beer:
Аватар
FireFoXa

Рейтинг: 1980

Мнениеот Гост » Чет Юли 12, 2007 3:23 pm

От някоя циганка на кулхозния пазар или нз там както се казва :rofl: :rofl: казваш и КАКО НАМЕРИ МИ ТИЯ ОБУЩА МААААААААА И тя веднага изкача с тея кецове :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Гост

Мнениеот PtD » Чет Юли 12, 2007 3:46 pm

Много смешно. dash_g, сигурно всеки път печелиш на състезанията "кой е по-, по-, най-" между зарзаватите?
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Рейтинг: 2000

Мнениеот FireFoXa » Чет Юли 12, 2007 6:41 pm

dash_g Мерси че ми дигна темата с простотията си... Понякога много ви се чудя на такива идиоти, как успявате да осерете всичко...
Темата е още отворена :D
Аватар
FireFoXa

Рейтинг: 1980

Назад към Бла - Бла