Първо се изплъзнах на едни мургави субекти в автобуса като скочих в движение, докато намаляваше към спирката. Вратата беше отворена заради жегите и се възползвах (1). След като се върнах, почнах да се занимавам със сървърчето вкъщи дето го качих снощи, ма нещо phpmyadmin-а се прави на тарикат и не иска да тръгне (2).
После реших да поиграя баскет в близкото СОУ, ма топката беше спаднала, а от винтила нямаше и следа, а пък той е некъв нестандартен. Почнах да си правя самоделка от пълнител на химикалка и стана добре от страната на топката, ма от към помпата нещо не пасваше и изпускаше та не можах да я надуя до край (3).
След като ми се освободи малко време реших да покарам. (Точно преди да изляза погледнах скайпа и един приятел нещо ме търсил, ма и той беше излязал да кара). Та... карам си аз, минавам покрай военна академия и качвам бурдюра и изведнъж се чува некъв звук, се едно се влачи нещо - спукана задна гума (4). Прибрах се бутайки, пак поглеждам скайп и кво да видя - въпросния приятел скъсал болта на седалката и и той се прибрал (5 - въпреки че не е в моите кофти случки).

Та така - 5 тъпи случки за един ден. Догодина на този ден няма да мръдна от вкъщи, а вместо това ще изпълнявам вуду ритуали и ще се моля на Тангра.