малко по-сериозно: нема перфектни жени. и вие не сте перфектни. новината на деня: не е и необходимо.
lanzz написа:перфектната жена съществува, наистина. проблема е, че си търси перфектен мъж
малко по-сериозно: нема перфектни жени. и вие не сте перфектни. новината на деня: не е и необходимо.
Alien написа:@ПтД - уф, не ви ли писна вече? Хуу, поебавахме се колко съм вманиачен в компютрите, ама не прекалявате ли вече малко?
Боби, сам си го правиш, батка.Alien написа:....поебавахме се колко съм вманиачен в компютрите, ....
bow bering написа:Докато жената може да те нарани за цял живот...
PtD написа:Аз се обзалагам, че една голяма бройка от четящите твоите бисери биха те наранили, и то не от глупост...
амин и аз съм за твоето изказване колелото е по добрият приятел някъде след кучето и преди жената то не мрънка а скърца но е по добре защото може да го смажешZlatnataChovka написа:"Студено парче метал"...
И аз така разсъждавах, докато не загубих ГОДИНИ за любовта - търсейки я и "имайки я". През цялото това време карах И колело.
Сега карам колело. Само него. Другото ойде. И какво?
През тези години аз мислех, че любовта нещо "свято, нежно и истинско, нещо, за което си струва да се умре, и да се живее, нещо, което осмисля целия ни живот и ни дава криле", твърдях, че най-красивите неща се виждат само от четири очи и че няма по-красива магия от Любовта.
Но с времето разбрах какви са жените - те не чувстват, те смятат, те няма сърце а винаги "избират най-доброто" и най-основното при всяка жена е, че за разлика от мъжа, тя не иска дадено нещо ( примерно най-красивата любов на света ), а винаги иска нещо+1, това е формулата на жената и дори да и дадеш Бог тя ще легне със следвщаия, защото той ще е ти + 1 !
Ето затова велосипедизма за мен вече е всичко, а който не го е разбрал, явно е в заблудата, която един ден ще свърши, наречена Любов.
Амин.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта