RAM-FR написа:Ozzie написа:Аз бях.
Знаех си ..... ПРЕСТАНИ ДА МИ ТРИЕШ ТЕМИТЕ. Имаше контакти местоположение цена всичко ЗАЩОООООи постовете ми в темата за 66-а бяха по правилата но и тях изтри. КОРУПЦИЯЯЯЯЯЯ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RAM-FR написа:В знак на протест от сега до неделя вечерта НЯМА да пиша в този форум ... призовавам всеки който ме подкрепя .... и му изчезват постове без причинно да направи същото
В знак на протест от сега до неделя вечерта НЯМА да пиша в този форум ... призовавам всеки който ме подкрепя .... и му изчезват постове без причинно да направи същото
Ще ми спестите (а и не само на мен предполагам) много работа!
Това е достойно за подпис!Ozzie написа:"По- добре да ме мразят такъв какъвто съм, отколкото да ме харесват такъв какъвто не съм!"
RAM-FR написа:В знак на протест от сега до неделя вечерта НЯМА да пиша в този форум ... призовавам всеки който ме подкрепя .... и му изчезват постове без причинно да направи същото
dudi написа:Продава се 1л попара в перфектно състояние.Почти не е ползвана само 1 е качвана на Витоша.Наскоро и е сменена купата.Модел 2006 година.Цена:53стотинки.Ако има желаещи да не пишат на PM а в темата.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта